Предизборна кампања у нашем граду као да је почела. Највила су је прегруписавања и учестале политичке активности локалних покрета, плакати преименованих странака са новим слоганима осмишљеним за локал ("Магнет за идеје-Мој град Земун", на пример), али и бројне изборне скупштине, које су биле или су у најави ових дана, а с којих ћемо се , наравно, сасвим објективно и непристрасно, покушати да вас известимо.


У контексту захуктавања предизборне кампање бележимо и бројне информативне активности: изашао је из штампе нови билтен ОО СПО, затим већ и други број "Земунца", као и први број "Земун преса", гласила "Земунског покрета", који се, уколико смо тачно обавештени, придружио УРС(Уједињеним регионима Србије)...
Поред недавног конституисања једне нове политичке снаге на нашем локалу, а то је ОО КП Јошка Броз, подигао је главу и ОО ЛДП, који је у недељу, 15. маја одржао изборну скупштину и промовисао ПРЕОКРЕТ као победнички политички концепт модерне Србије за предстојеће изборе.

И поред два неуспела покушаја да у Земуну на редовним и превременим изборима пређе цензус, ЛДП се није угасио, већ напротив омасовио, те је  изабран нови менаџер, адвокат Јелена Симанић уместо досадашњег Драгана Плочића, као и Главни одбор од 15 чланова.
Нови менааџер земунског ЛДП адвокат Јелана Симановић

О преокрету као заокрету у политици ЛДП говорили су Дејан Ранђић, градски менаџер и републички посланик Иван Андрић.
У току недеље најављена је и изборна скупштина ОО СПС.




0 Коментари