U petak, 27. maja, u Glavnoj 20 u Zemunu, svečano će biti otvorena 16. knjižara u lancu Delfi. Zemunci su dobili pravu oazu knjige na 150 m2. Pored najboljih knjiga, svima će biti na raspolaganju i odlična ponuda kartolerije i gift program, kao i Lagunin klub čitalaca koji članovima nudi brojne pogodnosti i popuste pri kupovini Laguninih izdanja.

U želji da Zemuncima ponudimo sve na jednom mestu, obezbedili smo i prodaju ulaznica za najpopularnija zbivanja u glavnom gradu.

Druženje povodom svečanog otvaranja počinje u 18 sati i trajaće do 23 sata. Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević biće domaćini ove večeri a pisci Lagune podeliće sa prisutnima svoje priče i anegdote koje ih vezuju za Zemun, družiće se sa čitaocima i potpisivaće svoje knjige. Svi koji u tom periodu posete našu novu knjižaru u Zemunu, uz kupovinu će dobiti i poklon jednog od naših partnera. Pripremili smo veliki izbor poklona:

- Ledeni čaj Nestea, osvežavajui negazirani bezalkoholni napitak,
- Orion –  VOIP kartice za telefoniranje,
- vaučeri sa popustima za večere u Restoranu Hacienda Rodizio,
- Golden Rose – mono i duo senke,
- Lomax – antiseptic gel,
- vaučeri za gratis Coca Colu i kapućino u MC Donalds-u,
- vaučeri za popust od 20 %  na letnji program u DM-u,
- šamponi Biomelema,
- vaučeri za jedan sat kuglanja i maksimum 6 osoba u Colosseum bowling centru,
- popust kartice za kupovinu brendova Hummel i Li Ning, Djak,
- popust od 50 posto prilikom kupovine karata u Madlenianumu.

Pored toga, poslaslitačrnica Sara (Gospodska 8), kafe Kodeks (Gospodska 15), kao i prodavnica muške konfekcije D&G (Gospodska 5a) će celog dana davati popust nasim čitaocima.

U promotivnom periodu od 18 do 23 sata, 20 najčitanijih Laguninih naslova sa top liste bice na popustu od 30%  uz još 500 naslova koje u okviru STOP akcije možete kupiti u pola cene. I to nije sve. Svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama.

Popusti, pokloni i mnogo drugih iznenađenja u petak, 27. maja od 18 do 23 sata u Glavnoj 20 u Zemunu na svečanom otvaranju knjižare Delfi.

Dođite da se družimo!

0 Коментари