Препун Лидо до којег се стиже понтоном. Плажа, вода, игре, сојенице, пасуљ, дуд, видиковац, Галијаш, таксодија...Шта пре споменути? Овог лета откријте Лидо. Не само трећу ерогену зону, већ и другу у којој људи живе, одмарају, гаје пасуљ, поврће, грожђе, скупљају сено и дрва за зиму, базу "Зеленика", амфитетар, дом белоушке, црвендаћа, црног пужа и гавеза, таксодије, пешачке и бициклистичке стазе...

Апел сплавовима да не ремете сан дивљачи,прегласни су и чују се у сутон.
                                           *                *                 *
Ако сте случајно помислили да је то епилог дана, нисте у праву: у чувеном "Радецком" кувала се рибља чорба и бирао најбољи котлић. Моја маленкост, ваш администратор и аутор блога, изабран је у жири и сложили смо се да су најбоље чорбе биле у коверти 2 и 7, односно Предрага, Сташе и Уроша Ђурића-породични рад и Даче.
Ни то није све: у трећем колу омладинске лиге у 11 трка ВК "Галеб", као домаћин и организатор, освојио је чак седам медаља: три прва и четири друга места у конкуренцији коју су чинили ВК Партизан, ВК Црвена звезда, ВК Графичар, ВК Тамиш из Панчева, Смедерево и ВК Бегеј из Зрењанина!

0 Коментари