Poštovani čitaoci, odnedavno se na webu pojavio novi zemunski "proizvod", blog s posebnom aromom, topao, domaćinski, maštovit i inventivan, slatkog imena "Gornjovaroška alapača". Mene je osvojio i kupio svojim nedoljivim izgledom, šarmom i posebnošću.

Piše ga vredna, kreativna osoba, koja iza sebe ostavlja trag u svemu što radi. Jako sam uživala u proizvodima radionice za kolače, sasvim posebne, koja, nažalost, nije opstala, ali i dalje traži svoje mesto pod suncem. Ne manje i u prvom romanu Biljane Jačević "Žene iz Mocartove". Sjajna priča, lepo sročena, s poentom i smislom, fina, tanana proza o običnim, svakodnevnim neobičnostima za koje treba otvoriti um i srce. Uživanja od Biljane nam neće manjkati.
Ako sebi poželite da poklonite nešto lepo, radosno, intimno, posetite adresu http://gornjavaros.blogspot.com/, nećete se nikada pokajati. Toliko lepote, razgaljujuće, oslobađajuće lepote u mnoštvu autorskih sadržaja na jednom mestu teško ćete naći. I u vremenu koje lepoti nikada nije bilo naklonjeno od ovog u kojem živimo.
Zavirite u kutkove jedne raskošne duše, njene uspomene, tanana osećanja, korisne i jedinstvene savete. Posečujte ovaj muzej retkosti nalik svetilištu. I-neograničeno uživajte u svakodnevnim novima sadržajima kojima nas Biljana J. daruje.
                                                                                                 Vaša Ž.
.


0 Коментари