У пуној великој сали Дома ваздухопловства 27. марта 2015.године одржана је свечана годишња скупштина Туристичког друштва Земун.

Присутне чланове, сараднике и пријатеље поздравио је председник ТД Вукашин Илић, док је програм и план за наредну годину представила секретар ТД Мира Николић.
Иако економски тешка, минула година је ипак завршена са оствареним планом, а посебно зхваљујући програму "Земун који волимо". Међу успехе се свакако убраја и учешће у државној делегацији за обележавање 200 година од почетка Великог рата, која је путовала на Крф, као и активно учешће у прослави једног века постојања познатог земунског ресторана "Венеција".
У управу ТД вратили су се некадашњи чланови, састав је подмлађен, маркетинг осавремењен и то је дало резултате, истакнуто је на Скупштини.
У свечаном делу годишње скупштине подељене су захвалнице најактивнијим члановима, најстаријим, као и онима који су на путовањима и активностима Друштва показали највише шарма.
Љубица Стефановић је неке од занимљивих тура по Србији ставила у стихове, које је рецитовала у Дому ваздухопловства.
Присутнима је своју песму о Земуну говорио и члан ТД Земун који је загазио у десету деценију, Драгутин Бачек.
Пригодан текст прочитала је и Љиљана Зоркић, после чега је наступила певачка група "Академија едукатива", уз клавирску пратњу Зорице Ђеговић.
Вече је завршено дружењем на коктелу.

0 Коментари