Где је деценијама радило Позориште лутака "Пинокио", једна од институција нашег града, театарска традиција је настављена.
У чувеном подруму у Карађорђевој 9, улаз из Данила Медаковића, однедавно ради Театар "Carte Blanche", који чува драж комедије, у клубу негује најбоље извођаче џеза и евергрина, а задржао је и врхунски "репертоарчић". Све на једном месту, у топлој, опуштеној и камерној атмосфери и за сваког понешто.

Шта рећи о репертоару више него што сам распоред нуди?
Врхунске стенд ап комедије недовољно познатих артиста (Иван Томић, Миодраг Стошић, Мариана Аранђеловић, Александар Милковић, Небојша Миловановић, Филип Угреновић, Срђан Олман...), комедије "Чај од јасмина", "Све о женама", монодрами "Госпођа министарка", "Обично(ј) вече(ри)", "Приповеткама једног каплара", "Живот је лото", кабареу "Да, то су били дани"...само током марта, музичким вечерима - закључно са концертом незаборавног земунског дуета "Влада и Бајка"- "Све наше године"?
Земун је добио нову комплетну сцену, место смислених и креативних сусретања, које ће, сигурни смо, окупити и умножавати своју публику.

Не могу да не кажем пар речи о вечери стенд ап комедије 12.марта, коју су на вечне и готово дневне теме о обичајима, навикама и свему ономе што нас стиче и не мимоилази у животу уприличили расположени Александар Милковић и Мариана Аранђеловић.
Било је смеха до суза у интерактивној представи двоје врхунских уметника, којих нема на насловним странама нити у рубрикама штампе, ни медија уопште (на жалост). "Карт бланш" пружа шансу и уметницима и љубитељима позоришта - и желимо им свако добро у тренутно сигурно највећој мисији коју шире нашим градом.

Информишите се о представама и резервишите карту на 4209070 и 0658555453


0 Коментари