Лагано и сигурно стигли смо у седмој години постојања до једног малог, али за наш труд значајног јубилеја: прескочили смо магичну цифру од 100.000 јединствених посета блогу "Земун инфо или белешке једне Жане".
Тако нас, сем година постојања, и посећеност квалификује у читане медије.
Посетио нас је, према статистици посета коју можете видети на насловној страни, сваки други Земунац (и ванземунац, исто тако).
Зато је ово прилика да истакнемо неке ствари којима смо се руководили у уређивачкој политици, и које ћемо наставити и у годинама које следе.
Пратићемо првенствено локалне теме, али се освртати и на све проблеме са којима се свакоднeвно или с времена на време сусрећемо, реаговаћемо на лепо и ружно у својој средини и шире, покретати иницијативе и давати предлоге, као што смо и досада чинили. Бавићемо се њима што је више могуће објективно, трудећи се да забележимо све што је важно и што ће сведочити о времену у ком смо живели.
Отворени смо за ваше критике, предлоге, сугестије и прилоге.
Захваљујемо се на сваком виду подршке који сте нам давали, убрзавајући "земунски локални глобус...". Надамо се да ће се и даље окретати, обавештавати нас о свему важном помена и, пре свега, у ова мрачна времена, радовати и барем мало осветљавати земунску медијску помрчину.

С љубављу, "Земун инфо или белешке једне Жане"


0 Коментари