Из музичке школе "Коста Манојловић", несумњиво најбоље у Србији (вероватно ишире, ал` да се не хвалимо сами) увек стижу само добре и лепе вести.
Као медиј, морамо школу истаћи и као позитиван пример сарадње, јер нам сваку вест благовремено, то јест ОДМАХ и јаве. Оваквих примера нема много, а помажу, верујте, и вама и нама и онима који воле да се информишу о ономе што се код нас догађа. Некад је то тешко и немогуће без ажурних да вест пријаве.

Директорка МШ Мила Лацковић јавља да су ђаци школе остварили сјајан успех на Међународном такмичењу одржаном од 28.новембра до 5. децембра 2010. године у италијанском градићу Ћита ди Монкаљери. Наиме, дваваестогодишња Андреа Чулић, ученица петог разреда вилончела у класи проф. Наде Јовановић освојила је прво место. Андреа је носилац две прве републичке награде, две прве освојене у Нишу такође у републичком рангу и другог и трећег места у међународној конкуренцији која је освојила на такмичењима у Аустрији и Чешкој.
Успешне су биле и пијанистикиње из класе проф. Иване Тодоровић. Теодора Рафиловић освојила је друго, а Јована Јоветић треће место.

0 Коментари