Анкета међу запосленима у Земунској општини и шире, укључујући сестринске фирме као што су, њено матично ЈП "Пословни простор Земун" и најмлађа Туристички центар "Земун", недвосмислено је показала да је кафе који под својом контролом држи Божана Стакић у поткровљу општине неприкосновен, илити како се данас популарно каже-број 1!
Прво што упада у очи када се одшкрину врата узаног кафеа на трећем спрати здања на Магистратском тргу 1 је блистава педантност. Чаше по "хасапу"(HCCP), услуга беспрекорна, уз осмех и лепу реч...
Божана никада не седи. Ако не кува чај, кафу или не точи напитке, вредно брише чаше и шоље и слаже их у висеће делове на своја места, до следеће "муштерије". Радна униформа јој је беспрекорна, а тек шпорет и судопера! Само по себи се намеће-какав ли ред тек влада у дому Стакићевих.
А кад припремају нес или еспресо, Божана и њена млада колегиница Маријана (Остојић), тим снова, то раде предано и, ваљда, талентовано, како то рећи? Јер, то је кафа која се више, кад се једном проба, не пореди с другима. Домаћа, еспресо, нес, пун млека и пене...Савршенство у тропским данима кад није лако радити и одолевати изазовима `ладовине.

 
Уверите се у причу са фотографија из кафе кухиње из поткровља.  

0 Коментари