Организатори и покровитељи 9. Belgrade beer festivala, Београдска културна мрежа,ТОБ,Ујединњене српске пиваре,партнери,спонзори упознали су јавност са друштвено одговорним камапањама и детаљима предстојећег Фестивала који ће трајати од 17.до 21.августа.
Испред Тржног центра "Ушће" биће и дневна бина од 16-18 часова на којој ће се одржавати концерти група из Турске и у оквиру сарадње "Лођ на Балкану и Балкан у Лођу", а преносити MTV.
Са програмом Фестивала можете се упознати преко званичног линка
lhttp://bbf.cmass3.info/active/sr-latin/home/muzicki_program.html .
Са крова Куле "Ушће" сликали смо простор у којем ће се свакога дана од 18-04 часа изјутра одржавати музички програм и смњивати групе и извођачи.
Потрудићемо се да вам што верније дочарамо атмосферу сваког фестивалског дана, јер смо добили новинарску и фото акредитацију.
Организатори ипокровитељи супоказали изузетну друштвену одговорност у кампањама СГ Београда "Сувенир за Београдски бејби клуб" и "Бирам да рециклирам", последња се спроводи трећу годину. Новост је Еколошка редарска служба, видљиво униформисана у сарадњи са Министарством за заштиту животне средине, просторно планирање и енергетику, као и 200 канти за рециклажу.
Огромна гужва владала је на данашњој завршној прес конференцији, што гарантује да ће Фестивал имати максималну медијску подршку.,Туристички посленици очекују рекордну посету из земље и иностранства, најмање милион посетилаца током пет фестивалска дана.


0 Коментари