Tragom porekla, ili biografije čoveka koji se od 1971. godine progurao za ''lidera'' gotovo bogomdanih predsednika njegovih  kolonija, vremešni zagovornik transhumanizma kroz Četvrtu industrijsku revoluciju i osnivač još upitnijeg Svetskog ekonomskog foruma sa sedištem u Davosu, Klaus Švab, prema onome što se o njemu oskudno zna, lavira između više grana raznoraznih porodičnih stabala.

Tako poznat, uliva strah i trepet  idejama, vizijama i - aktivnostima, a da preciznih biografskih podataka o njemu nema. Tu, priznaćete, nešto debelo nije kako treba.

Visokorangiran u Chrome i drugim pretraživačima FakeNews 28.jula 2021. požurio je da demantuje i ismeje objavu Ivane Stojković na tviteru o rotšildskom korenu Klausa Švaba. Zanimljivo je da se polemiše sa ''opasnim'' postovima na društvenim mrežama, a Dojče pres dokazuje - suprotno.

Kao da je to neki problem - čovek je živ i, valjda, kao i svako drugi na ovoj planeti, može da dokaže čiji je, da nisu problem lična dokumenta. Ovoliko bitan, a nesporan je samo podatak da je rođen 1938, što znači da zagovornik Četvrte industrijske revolucije i transhumanizma zalazi u 84. godinu života. Rođen je u Ravenzbergu u Nemačkoj. Kad je imao šest godina, njegova je porodica proterana iz Nemačke u Švajcarskoj, a upućeni tvrde da za 78 godina Švab nije dobio švajcarske papire!


Klausova majka je Marijana je ćerka austrijskog barona i bankara Luja, sina Morica Rotšilda, čiji je otac Emil ... Luj je živeo je od 1864. do 1942. godine i svoju porodicu preko noći preselio u Švajcarsku. Gde bi bankar nego u ''neutralnu'' zemlju trezor?

Marijanina majka je Melani Emrih, udata Rotšild i živela je od 1880. do 1944. godine.

Preko majčine i bakine linije Klaus Švab je, dakle, poreklom Rotšild, što je sasvim dovoljno da ga moćna porodica svije u skute zaštićene vrste.

Švabov otac Fred rođen je kao Fridrih Ernst u jevrejskoj porodici iz Frankfurta 1918. godine...

Uporni pokušaji prikrivanja ili čak poricanja krvne veze Klusa Švaba preko majčine linije sa Rotšildima, kao i njegovo jevrejsko poreklo, upravo u doba ''revolucije'' koju podiže nema nikakvog smisla. Ako se ne možeš ''odbraniti'', sakrij, čini se da je deviza najvatrenijeg zagovornika trashumanizma današnjice.

Čoveka koji se bavi agendama agendi(od veštačke inteligencije, klimatskih promena, sajbersigurnosti - digitalnog poverenja, naukom, veštinama i učenjem, metaverzumom, produktivnošću i zapošljavanjem) i udružuje sva zla sveta, od korporacija do lidera.

27/6/2022

Preporučujemo: http://borbazaveru.info/content/view/15770/1/



0 Коментари