INTERVJU VOJISLAV MILOŠEVIĆ, DIREKTOR CENTRA ZA ANTITERORIZAM I SVETSKI MIR
Hitler po drugi put među Srbima
Nema novog svetskog poretka. Porodice kao što su Rotšildi samo koriste nova sredstva, kao što je EU, da održe stari sistem. Kina i Rusija mogu promeniti stvari. Bil Klinton je, moguće, sin Adolfa Hitlera, koji je zapravo unuk Samjuela Rotšilda

Direktor Centra za antiterorizam i svetski mir Vojislav Milošević u intervjuu za Glas javnosti govori o tabu temama - skrivena uloga EU u ostvarivanju starog-novog svetskog poretka, mreži koju su oko Srbije isplele zapadne snage sa ciljem da je rasparčaju i podele Rotšildima i Habzburzima, spasu koji može doći od Rusije, Indije, Kine... Na pitanje čiji je, zapravo, EU instrument i u kakvoj je vezi sa Hitlerom, Milošević kaže:

Srbi će naplatiti dug

Političari iz Evrope i Amerike, koji su kreirali poredak kakav znamo, hrane nas lažima. UN i Helsinški dokument su bili garant nepovredivosti granica, a „diplomatski teroristi“ su ga poništili cepanjem Jugoslavije i Srbije. Ako i kažemo da se SFRJ raspala po Brozovim granicama, KiM je bukvalno istrgnuto kao srce iz grudi Srbije. To je zločin bez presedana i ne može se staviti tačka dok se ta teritorija ne vrati u okrilje matice. Amerikanci kažu da je to svršen čin. Ali, kada dođe vreme za „naplatu dugova“ naroda Evrope koje su oni i Englezi izdali, pokrali i ponizili - i ovaj događaj biće ubeležen u strane dugovanja, smatra Milošević.

- Hitler je 1935. pisao o stvaranju evropske ekonomske zajednice. Ona je stvorena kao novi instrument moćnika koji vladaju svetom. Poredak je stari, samo se instrumenti menjaju. Moćnici su potomci 13 porodica. Neko je rekao da je Hitler moler postao vođa Trećeg rajha. Niko nije postao vođa Prvog, Drugog ni današnjeg Četvrtog rajha, a da nije krvno povezan sa Rotšildima.
U kom srodstvu su Hitler i Klinton?
Jevreji Baueri su u Frankfurtu imali radnju iznad koje je visio crveni štit „rotešild“. Oni su aškenazi, tursko-mongolsko pleme koje je Jidiš veru primilo u 7. v. n. e. i nemaju veze sa izvornim jevrejima. Amišel Rotšild je imao pet sinova i polovinom 19. veka razaslao ih u Napulj, Frankfurt, Pariz, London i Beč. U Beču je bio Samjuel Rotšild - bogati bankar. U dosijeima piše da je bio napasnik i silovao služavku Anu Mariju Šikelgruber. U plavoj fascikli u bečkoj policiji je karton sa njenim imenom i evidencija o tome da je trudna izbačena iz kuće i rodila sina Alojza, oca Adolfa Hitlera.
Avgusta 1946. je rođen Bil Klinton. Pravo prezime je Blajt, po navodnom ocu koji je, kada je Bil bio mali, išetao iz kuće i gubi mu se trag. Postoje indicije da je Hitler donator sperme i da je Klintonova majka veštački oplođena. Bila je 1962. u delegaciji sa još nekoliko srednjoškolaca primio predsednik Kenedi. Klinton već sa 30 godina biva izabran za guvernera, a unapred se znalo da će biti predsednik SAD. Dakle, Bil je samo jedan od „momaka iz Brazila“?!
Kakav je konačan plan o izgledu EU?
Biće jedna kontrolisana celina sa nadnacionalnim državama. Ukinuće postojeće religije i stvoriti novu. Biće još tri takve celine-američka, azijsku i afrička unija. To se upravo radi.
Amero je spreman. Kada će biti stvorena američka unija?
Amero su novčanice od 20, 50 i 100 amera. Jedna ima lamu, druga neku latinoameričku piramidu, treća obelisk iz Vašingtona. U AU će prve ući Meksiko, SAD i Kanada. Venecuela, Bolivija, Brazil će pružati veliki otpor. Još 1934. je u Americi bio pokušaj puča da bi se uveo nacistički poredak. Prvi učesnik je bio Preskot Buš, otac Džordža Buša Starijeg, a ostali su bili J. P. Morgan, Remington i Du Pont familije. Međutim, general Smedli Batler, koga su hteli da angažuju, digao je uzbunu i gospoda su bila pohapšena, ali i puštena s obzirom na moć. Mek Kormikova kongresna komisija je zaključila da su pomenuti bili na putu da naprave nacističku Ameriku.
Čija je Crna Gora?
Filip Jakob Rotšild, naslednik Jakoba Rotšilda, koji je bio glavni u dinastiji, mlad čovek od 41 godinu, došao je u Podgoricu i na konferenciji asa Đukanovićem pokazao da je došao u CG da stavi pečat da je ona zaštićena zona Rotšilda. Tako i jeste. Piter Mank je preko „OTP“ preuzeo remontni zavod „Arsenal“ iz Tivta, u kome će „Trigranit“, čiji su vlasnici Rotšildi, graditi marinu, a i tržno-poslovne centre u Podgorici, Budvi, Ulcinju. Tu treba tražiti odgovore povodom odnosa CG prema KiM i Srbiji.
A otcepljenje Vojvodine forsiraju Habzburzi?
Tito je rođen u Beču, potomak je Habzburga. I dan-danas ta dinastija ostvaruje svoje želje - onakav raspad Jugoslavije im je doneo da sve zemlje budu pod njihovim patronatom. Priča o statutu Vojvodine je njihova. Nažalost, tu su i neki Srbi, koji su u stvari autošovinisti, izvođači radova iz DS... Siguran sam da postoje političke snage sa drugačijim pristupom pitanju Vojvodine i regionalizacije Srbije. Tu pre svega mislim na SNS...
Gde su tu Rusija, Kina i Indija?
Srbija je mala da bi mogla da spreči ostvarenje starog-novog poretka. Ali Rusija, Kina i Indija imaju snagu. Mi možemo da budemo na pravoj strani i da govorimo glasno ono što znamo. Znamo ko nam je šta oteo.
Koja je uloga zapadnih tajnih službi u naoružavanju terorista u Raškoj?
ANA je organizovana u 2 brigade: „Ćemerija“ i „Adem Jašari“, a do 2002. u Raškoj oblasti je izvela 2.655 akcija, postavila 799 eksplozivnih naprava, ubila 21 policajca, šest vojnika, 16 civila i kidnapovala 37 ljudi. Od tada je spisak mnogo veći. Sve su preneli preko KiM, iz Albanije, uz podršku zapadnih vojnih obaveštajnih službi i tajnih agencija koje im daju logističku podršku i informacije. Daju im i diplomatsku podršku. Bivši ambasador SAD Majkl Polt ih je otvoreno podržavao, falila mu je samo crna SS uniforma. Mogao je da je pozajmi od Hajnriha Himlera, šefa Gestapoa od 1933. do 1945. koga su amerikanci tajno prebacili 1947. iz Švajcarske u Džordžtaun, preko reke Potomak, gde je gledao kupolu američkog Kongresa i gde je živeo sve do smrti 1972.
Da li je moguće da neko u bezbednosnim strukturama u Srbiji namerno pravi propuste koji omogućavaju terorističke napade?
Napad na Žandarmeriju u julu dokaz je da je bezbednost Srbije pod velikim znakom pitanja. Snage bezbednosti i ministar MUP moraju mnogo ozbiljnije da rade - prevashodno u Preševu, Bujanovcu i Medveđi. Teroristički napadi su samo dodatak spisku šest uslova Albanaca sa juga Srbije, koje vlada mora da ispuni ako želi da opstane.
Teško mi je da komentarišem da li neko namerno pravi propuste. Ali mogu da kažem da bezbednjaci ne rade dobro svoj posao. U suprotnom bi krenuli u pretresanje teritorije. Vahabiti su vojno organizovani u grupama po sistemu 3-3-3 u kome nijedna ćelija ne zna ko su članovi one druge dve. Doskora je bilo 700 takvih ćelija. Svi su naoružani i imaju i velike zalihe skrivenog oružja. Videli smo da je korišćen ručni raketni bacač, imaju i topove i raketne lansere...

Autor:
Diana Milošević

0 Коментари