(На нашу адресу стигло је саопштење за јавност, које објављујемо у целости:)

- САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ -

Припреме за оснивање Патриотског блока су завршене


На јавном протесту 5. јуна 2012. године, на Светски дан заштите животне средине, одржаном у Београду на Тргу Републике у организацији Еколошког покрета Србије и реализацији Еколошког покрета Новог Сада, покренута је иницијатива да се због опште преваре и обмане бирача на политичкој сцени од стране свих учесника парламентарних избора оснује Патриотски блок. Одмах сутра дан на ТВ Б92 најављено је поновно оснивање Грађанског савеза, тог стецишта свег политичког шљама што је изнедрила тзв. демократска опозиција последње две деценије.
Тако хитро парирање издајничког режима и њихових страних ментора изворној идеји окупљања правих патриота и родољуба око спасавања Србије, више него јасно указује да је то једини исправни пут, али и указује чега се и кога овај плаћенички полусвет прибојава. Још више признања је на тај начин одато организатору и реализатору наведеног јавног протеста, што значи да је издајнички режим потпуно свестан да у овом тренутку једине патриотске и родољубиве снаге у Србији представљају еколошке организације, јер нема патриотизма без екологије, нити екологије без патриотизма. Доследност и непоткупљивост челних људи наведених организација током 22 године постојања и рада то на најбољи начин доказују.
Поред тога, чињеница да режим покушава поново да оснује дубоко компромитовани Грађански савез из кога је изнедрено и кукавичје јаје звано Отпор, за кога се сада јавно износе подаци о плаћеном издајничком раду не само против сопствене државе, указује да је издајнички режим истрошио све видове преваре бирачког тела и да више нема маште. Нове странке више не може да оснива, јер су све странке основане непосредно пред изборе већ скинуле маске одсуством реакције на највећу превару бирачког тела нелегитимним изборима и узурпацијом власти.
Спремност челних људи издајничког режима да сопствену земљу изложе бомбардовању уколико изгубе власт, показује не само издајничку, него и сву злочиначку природу тих гнусоба које су нелегитимним изборима узурпирале власт. Зато се ми, који осећамо макар трунку одговорности пред собом и својом децом, морамо коначно пробудити и удружити око заједничке идеје спасавања Србије, једине идеје за коју је вредно жртвовати и сопстевни живот.
Припреме за оснивање Патриотског блока су завршене, име је заштићено, монопола на патриотска и родољубива осећања се одричемо, јер смо уверени да сви ми, који се разликујемо од издајника и плаћеника, делимо иста осећања, љубав према својој домовини и роду свом.
Очекујте ново саопштење и јавни позив. Проследи даље.
Никола Алексић

0 Коментари