https://beleznica.wordpress.com/2011/11/29/haarp-se-nalazi-i-kod-nas-u-mestu-beljina-kod-beograda/
2011-11-26 20:42
http://vlf-engineering.stanford.edu/map/public_map.php#
Pokrili su skoro ceo svet pa eto i barajevsku zonu. Schumanov spektar koji (izmedju ostalog) snimaju je korelativan sa čovekovim moždanim sistemom. Međutim, pored snimanja atmosferskih, stratosferskih… ili kakvih već spektara, “eho”ovako niskih frekvencija koje lako prodiru u zemlju omogućuju i precizno lociranje “šupljina” i još “koječega”.

Lokacija kod nas je samo jedna od nekoliko stotina sirom sveta.
Ko zna koja je prava uloga tih antena i da li ti koji rukuju sa njima znaju njihovu pravu namenu. Već to što se radi o tehnologiji VRLO NISKIH FREKVENCIJA pokazuje da to vuče poreklo od mračne strane. Tesla se bavio pretezno visokim frekvencijama kao korisnim za ljude.
Na sajtu http://vlf-engineering.stanford.edu/map/public_map.php# se nalazi aktivna mapa sa položajem antene HAARP-a koja se nalazi u mestu Beljina kod Beograda malo iza Barajeva.
Za ovu antenu se na sajtu čas navodi da je linijski pojačivač, čas da je to linijski prijemnik.
Antena je kao i sve ostale prikazane na ovoj mapi pod upravom Stenford univerziteta iz amerike koji se i inače bavi raznim radnjama uperenim protiv ljudske populacije na zemlji.
Zadužen za ovu antenu kod nas je Morris Cohen profesor na Stenfordu. Antene su, vidljivo na mapi, rasporedjene po celoj planeti osim u Rusiji.
Može se primetiti da se kružić – oznaka za antenu – pomera na mapi što otežava njeno precizno lociranje. Kada se klikne na kružić prikažu se osnovni podaci o anteni.
U PDF dokumentu na adresi:http://nova.stanford.edu/~vlf/IHY_Test/TechDocs/AWESOMENetworkTalk/Naosh… , vide se fotografije antena koje pripadaju istom projektu kao i ova koja je kod nas, to je projekt označen kao IHY. Vidi se na slikama da su neke antene instalisane u zatvorenom prostoru tako da nije moguće uočiti ih, jer se ne nalaze na otvorenom prostoru.
www.ninicninic.com
HAARP
Контрола ума и манипулисање масама – Употреба јоносфере у експериментима ЦИА-е  данас је доступна системима као што је ХААРП
KO UPAVLJA VREMENOM
ПРАКТИЧНИ ВОДИЧ ЗА ИЗРАДУ УРЕЂАЈА КОЈИ КОРИСТЕ БЕСПЛАТНУ ЕНЕРГИЈУ (ЕНЕРГИЈУ НУЛТЕ ТАЧКЕ)

0 Коментари