После 28.јуна 2012.године (Видовдана) покренула сам, тада код хостинг пружаоца услуга бр 1 у свету iPage на домену www.beleskejednezane.com ауторски сајт "Завет" (За заштиту људских права србског народа и његовог опстанка на вековним територијама).

Сајт је према мојим жељама и инструкцијама подесио и наместио маестро Душан Девић.
Ту и тамо, у зависности од тренутка и теме, постављала сам на сајт важне текстове, наводећи имена аутора и извор одакле сам их преносила. Наравно, ауторски текстови чинили су језгро, срце овог сајта.
Није прошло дуго, небрањен од спамова, почео је да бива затрпан нежељеном поштом, коју сам дуго, дуго упорно чистила, тражећи начин да се спасем беспотребног посла. Памтим да је у једно  тренутку имао на хиљаде порука, које су затрпавале моје мејл сандуче.
У једном тренутку, када су капацитети поште ваљда били потрошени, а ја очекивала да давалац хостинга можда нешто предузме по питању одбране сајта од хакера, покушавајући да се улогујем на дашборд,читам како је сајт суспендован и упутство да се распитам зашто. Тебе хакују и хостинг провајдер те суспендује! Немам речи.
Толико о "Завету". 

0 Коментари