U prijatnom ambijentu restorana "Danubius", gde inače vole da svrate, jedno društvance iz Zemuna doživelo je proteklog vikenda, tačnije 23.novembra 2013.godine, izuzetno neprijatno iskustvo.
Naime, u prepunom restoranu, gde se pilo i razgovaralo pre odlaska u neki od klubova ili splavova, prema rečima naših sagovornika, najednom je kod konobara i personala zavladala pometnja.

U restoran je ušao jedan poslanik SPS, posle 21 čas, sa svojom pratnjom i društvom, podrazumeva se i od konobara, vitlajući pištoljem, zatražio da "pod hitno isprazne restoran do poslednjeg mesta".
Naravno da stalnim gostima nije bilo pravo, ali su za razliku od onih koji su ovo mesto odabrali za piće u prolazu, očekivali da šef restorana ili osoblje preduzmu "odgovarajuće mere". Umesto bilo čega, konobar je morao da ih ljubazno zamoli, na šta su oni nevoljko i na jedvite jade, izazivajući pažnju i rastući bes predstavnika naroda, nogu pred nogu, napustili svoje mesto u korist naoružanog tribuna.
Do dana današnjeg nismo uspeli da saznamo ime dotičnog gospodina (ukoliko se sam ne javi), ali su reakcije društva za stolom koji su redovni gosti "Danubiusa" bile: "Kao da su se vratile devedesete. Da sam bio naoružan, ne bih mu otćutao, pa da je ko je da je...."

0 Коментари