U nedelju, 24.maja 2015.godine u organizaciji ASK "Zemun" i zemunskog AMKK "Speed" održan je 20. Reli mladosti, od 2009.godine "Zemunski reli mladosti". Zahvaljujući neverovatnoj upornosti i požrtvovanosti predsednika ASK "Zemun" Ivana Ice Matoševića, koji neumorno podstiče predstavnike zemunske privrede da doniraju i omoguće održavanje tradicije amaterskog relija u našem gradu, ova manifestacija, bez obzira na ekonomsku krizu i opštu besparicu, ipak opstaje.
Tako se i ove godine okupilo 20 posada, među kojima su najuspešniji u generalnom plasmanu bili "Trovači" iz Pančeva, ekipnom "Duck racing team", a u klasama Svetislav Vukotić i Miloš Milutinović, Nikola Isakov i Biqljana Živković, i Radivoje Jakovljević i Ivan Gajić.


Već 25.maja udruženja okupljena pod zajedničkim imenom "Složni za Zemun i Batajnicu" organizovala su III Memorijalni turnir u malom fudbalu "Ribika", na rođendan legende zemunskog fudbala Miroslava Veličkovića Ribike.
Učešće su uzele ekipe prvoplasiranog udruženja "Moj Zemun grad", zatim "Pokreta za razvoj Batajnice", "Građanskog pokreta za Zemun", "Zemunskog pokreta" i "Zdrave Srbije".
Pehare najboljoj ekipi i golmanu i igraču turnira, Marku Čolići i Jovici Stojanovskom, uručio je brat pokojnog Ribike, Đorđe Veličković.

0 Коментари