Francuska, Evropa, čak i vasceli svet još su ošamućeni nizom terorističkih napada koji su odneli više od stotinu života u gradu svetlosti.
Samo pre neki dan, gotovo uobičajeno, Bejrut je potresao sličan koji je odneo 200 ljudskih života i osakatio još 40.
Nedavno je u vazduhu eksplodirao ruski avion koji je s odmora u Šarm el šeiku vraćao 200 odraslih i 23 dece. Niko od putnika nije preživeo.
Nema dana da terorizam ne naplati samo sebi znanu osvetu, mržnju, ideju.

Reakcije su najrazličitije: svet oplakuje francuske žrtve, ruske je ožalio, na one u Bejrutu je već oguglao.
Terorizam je odavno postao globalno zlo. Gerila novog svetskog poretka.

SELEKTIVNE ŽRTVE


U kakvom svetu živimo pokazao je tretman žrtava iz takozvanog trećeg sveta i onog koji je, čini se, još uvek iza nekakve nevidljive zavese, Rusije. Ovo je rezultat procesa promene svesti čovečanstva, brojnih projekata i eksperimenata primenjenih na teritorijama okupiranim "milosrdnim" misijama NATO, koje predvodi SAD. U podeljenom svetu te intervencije koje izazivaju stanje permanentnog rata dočekane su u delu pokorenih naroda kao humanitarne bez navodnika, preko instaliranih marionetskih režima i vlada, koje, kao produžena (i ispružena) ruka sprovode koncept Novog svetskog poretka.
Jezuitsko - masonska vrhuška proizvela je Al Kaidu, ISIL i ostale muslimanske radikalne pokrete kako bi ih upotrebila kao udarnu igru svog hica u ostatak sveta (najpre zemlje pravoslavnog obreda, protestantskog, budističkog...).
Svet ne vidi da piromani, podmetači svetskih požara, dolaze kao spasioci u vatrogasnim odelima i vatrogasnim kolima.

DA LI JE FRANCUSKA ZNALA ZA NAPAD?

Prema javnom priznanju francuskog premijera Manuela Valsa, policija te zemlje je znala da se teroristi pripremaju za tetoristički napad na Pariz!?! Zašto ga nije sprečila? Da li je, kao i u slučaju 11.septembar, prevagla utilitaristička odluka da cilj opravdava sredstvo: Francuzi i Zapadna Evropa, uz pomoć prekookeanskog saveznika, žrtvujući više od sto života zatvaraju granice za priliv imigranata sa Bliskog istoka - sopstvenom ugroženošću i strahom od terorizma, istovremeno nalazeći razlog za nove intervencije u osveti.
Podsetimo se da je 11.septembar vratio Ameriku u Avganistan, u lov na vođe "Al Kaide" - kojih su, ako je verovati, kao nekadašnje uzdanice, trajno ućutkani jer su se "oteli kontroli".

TREĆI SVETSKI RAT JE POČEO

NATO intervencijama bez odobrenja Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija prekršeno je međunarodno pravo i započet proces krvavog raspada SFRJ, a onda i SRJ, instalirana je NATO baza Bondstil i započela nekažnjena pljačka  privremeno otetog Kosova i Metohije, "spržene zemlje" hodajućih mrtvaca. Usledio je Irak, Avganistan, Libija, i, kako je prorokovao Gadafi preteća sudbina njegove zemlje čekala je i Siriju.
Niko ikada nije uspešnije i efikasnije razradio sitem podele i cepanja ciljanih zemalja od cionističke Amerike sa NATOM kao pretorijancem i svetskim žandarom.
Srbija, planovima sateravana u beogradski pašaluk, još jednom se nepromišljenom politikom za bogomdanu namešta za nekavog krivca za "okidač" novog svetskog rata. Sa marionetskom vlašću i pravom da sprovodi namere belosvetskih namesnika, zemlja koja nije u stanju da zbrine sopstvenu sirotinju, uz "simboličnu pomoć" EU (oko koje se od konferencije do konferencije bore koplja za svaki evro), izigrava humanitarca nad humanitarcem sa nesagledivim posledicama.
Da li će u perspektivi, sa zabarikadiranim zemljama EU u okruženju morati kao majka Tereza da se pretvori u novo gnezdo terorizma primajući imigrante bez ikakve kontrole - sa otvorenim granicama na jugu, a onda, kao i u prethodnim svetskim ratovima biti optužena kao krivac?
Šta je za novi fašizam Evrope pod čizmom Amero cionista, u rukama naoružanih terorista sedam miliona Srba?




0 Коментари