ОШ „Бранко Радичевић“ из Батајнице je учесник пројекта „Предузетништво у основној школи“ 2015/2016., а пројекат је представљен 24.12.2015. у 19 сати у свечаној сали школе.
У школи је оформљен тим за предузетништво, а ментор "Бранку" је школа "Веселин Маслеша". Циљ увођења предузетништва у ову школу и у перспективи упознавање и најмлађих од првог до четвртог разреда са основама предузетништва јесте стварање пословног духа и материјализација идеја од најмлађих дана учења.

Програм су отворили победници општинског такмичења за најраспеванију одељењску заједницу за школску 2015/16. Након тога су учениц школе извели представу на енглеском језику „Капетан Џон Пиплфокс“.
Ученици седмог и осмог разреда су превели овај текст на енглески језик и заједно са својим наставницама учествовали у изради сценографије и костима. Представа је веома занимљива и духовита, а ученици су поред изузетног изговора на енглеском језику показали велики таленат за глуму. Бројну публику овог догађаја у ОШ "Бранко Радичевић", поред ученика, наставника и родитеља чинили су и грађани Батајнице.

0 Коментари