Да ли дубоко у себи осећате неспокој због бесповратне прошлости идиличног времена?
То су се у вама и нама упалили аларми који сигнализирају на опасност - туђе и страно тело нам се приближило, "Алијен" је между нами. Привукао се неприметно и, користећи сваку нашу слабост, освајао наш организам и свет.

Гурао је вратнице пролаза кад год смо били слаби, немоћни или безвољни да му се одупремо, док није закорачио на нашу територију, уселио у станове наших душа, наша тела и полако и сигурно ступио у контакт и са нашом бесмртном душом. Као ласерски зрак топио је нашу вољу, отпор, жељу да се одупремо. Војске су разбијене, борци су сами. Антихрист већ 16 година устоличава своју миленијумску владавину.
Немојмо рећи да није проречено - само о томе и причамо, само се за то спремамо, само то чекамо целу историју. Нема цитиранијег од "Откровења Јовановог", последњег поглавља Новог завета.
"По делима њиховијем познаћете их".
Ко је, у ствари, Антихрист? Да ли иза "Црног", палог, најблиставијег арханђела стоје најмоћније породице света, оличене у Рокфелерима, Ротшилдима или осталима - није ни најважније - Сатана би некога већ нашао за извршиоца "своје воље" на земљи.
Ако ћемо сажети у један израз који све описује, а који нам је предочен као параноја - то је Н(ови) С(ветски) П(оредак).
Порекните, молим вас, да га не видите. Била бих вам захвална.
Окупира и осваја технологијом, тачније, злоупотребом технологије. Чак ни Розенбергови нису желели да направе најубојитије оружје за уништење човечанства, хтели су да му подаре нови извор енергије, у чије су истраживање уложили своје генијалне умове. А на шта је то изашло из лабораторија светских моћника, који су брачни пар осудили на смрт, али њихово дело користе као сталну претњу за светски мир?
Да ли је Алфред Нобел изумео барут да би се користио за убојита пуњења против људи? Наменио га је првобитно разбијању рударских окана, да уштеди труд рударима и олакша им у снабдевању човечанства неопходним сировинама. А кад га је изум који је променио ток историје обогатио на начин са којим се није слагао, завештао га је најбољим умовима света. Да ли Нобелову награду добијају они који свет воде у прогрес? Давно смо начисто са тим да не, јер је додељују, поново, Антихристови намесници на земљи.
Да ли је Никола Тесла икада размишљао да своје генијалне проналаске употреби против људи? Можемо бити сигурни да светски жреци Новог светског поретка, који су отели његову интелетуалну имовину, данас поседују многе, остатку света, непознате изуме, које су спремни да опробају на нама. Никола Тесла је имао на уму сасвим другу употребу, на опште добро човечанства.
Ко је присвојио пословицу да је "пут у пакао поплочан добрим намерама"? Они, наравно.
Како би, иначе, било могуће да толике добре намере буду извргнуте у сопствену супротност? Злоупотребом коју су починили и чине они који су овладали знањем и приграбили довољно богатства да га патентирају. Да ли је могуће да се знање, идеал векова, окрене против света? Очигледно.
Ко данас окупља светске умове, купујући за баснословни новац њихову генијалност, савест и ћутање? Да ли је њихова побуна уопште могућа? Сатиру им се породице, нестају са лица земље на знак прве сумње у купљену лојалност.
Да ли све ово значи да треба да останемо скрштених руку?
Да ли сте приметили знаке надолазећег времена тик уз себе, да је разумевање, самилост, љубав побегла из ваших домова? Да су ваша деца као пала с Марса? Да се све отело контроли?
Сви смо у машини.

Антихристова машинерија се захуктала и сеје смрт.
Неправо, зло, наказност светкује. Ово је само почетак. Нама је суђено да будемо сведоци и савременици почетка пакла на земљи.
Чиниће нам се да можемо да избавимо коју душу. Да бисмо то могли, морамо, наравно, спасавати своју, борити се до последњег.
Огромно је питање да ли ћемо из ових битака изаћи поражени или као победници. Може нам се и сама победа учинити као пакао. Пролазак кроз огањ, после којег наступа ништавило. То не знамо док се не запутимо као ономе што смо изабрали.
Да ли сте помислили колико је лако стећи богатство - треба само охладнети на људске патње и отети им што је њихово, навићи се на гажење досад учених моралних скрупула (јер су се показали као рецет за неуспех и пропаст на овој нашој земљи), не освратати се ни на чију сузу ("Црни" не зна за осећања), продати душу и регрутовати се за војника Антихристове војске. Шта ради НАТО, који је, на правди Бога, без одобрења УН напао једну суверену земљу на Балкану, распарчао је у парампарчад, проузроковавши после својих ваздушних удара пустош и очај, и настављајући своју "мировну" мисију у дотад идиличном, старомодном свету - Ирак, Либија, Сирија - разарајући древне цивилизације и сатирући најстарије народе? Сетимо се огњених змајева и аждаха из "Откровења".
Узалуд ћете покушавати да се отресете NVIDIA вируса у својим рачунарима: сви смо само IP адреса свог компјутера, који има стварног власника са правом адресом. Знају нас, одаје нас чип - лична карта, возачка дозвола, сваки идентификациони документ, а изумљен је и био-чип, чијег постојања не морамо ни бити свесни.
Да ли ћете одвратити своју децу од боравка у вирутелном свету? Што се више будете борили, измишљаће им атрактивније и неодољивије замке.
Чувајте свој здрав ум док можете. Пренесите им што више можете - њима ће бити још теже, ово је само почетак.
Само свест о ономе што нам се догађа, због чега трпимо и страдавамо, нас, верујем, може искупити. Ништа друго не можемо сачувати. Храбрији ће покушати да спасавају истином што се спасти да. "Мало квасца много теста укисели". Надајмо се. Прогнозе нимало нису оптимистичне.
Ово уопште не личи на празничну честитку.
У досуђеном времену онима који имају уши да чују, очи да виде, ум да схвате и срце да осете нашу нову стварност, желим да овај стварни букет цвета и мирише, желим да им се пупољци развију, желим да им све буја и да им божанско порекло не буде залуд.

0 Коментари