Ништа ново под капом небеском.
Глобалне вести откривају да је богатство света сконцентрисано у рукама, џеповима и "пословима" једног процента светске популације. Еурека! Сударамо се са тим свакога дана.

Јужнокорејски владар Ким засуо комшилук са милион пропагандних летака. Инвазија из Пјонгјанга. Нико му ништа не може - сад испробава и најмодерније оружје за уништење...
Како су средили све који су им сметали?
Ким им је доакао? Или ради посао? Склонија сам другој идеји...Из искуства.
Многи страхују од интернационализације сирисјког сукоба у који се укључује и светска велесила Кина - песимисти најављују трећи светски рат. Џихадисти дивљају и провоцирају: на територијама које држе сатиру породице сирисјких бораца који ратују на Асадовој страни. На свим странама страдају недужни цивили: жене, старци и деца.
Житељи иранских градова прославили су вест о укидању вишегодишњих санкција; радост помутила уцена Америке да ће 11 компанија остати под надзором у наредних десет година. Светске берзе су нову позицију ове државе већ оцениле као нову Меку за улагања, јер ће Иран изаћи на финансијска и енергетска тржишта...
У саобраћајној несрећи на завејаним путевима, на деоници од Ниша до Алексинца, живот је изгубио протосинђел Јован Милојевић, настојатељ катакобног манастира Светог Архангела Михаила.
Почела је и изборна кампања: градске власти у Београду запослене мотивишу на рад - ћевапима.
Опозиција у Белој цркви најављује штрајк глађу...
Ништа ново под капом небеском.
Мењају се само ликови на позорници.
Само Ротшилди су, изгледа, купили право на вечност.

0 Коментари