Друга по реду манифестација „Шта све умем, шта све знам“ одржана је 19. маја 2016. године у дворишту основне школе за образовање деце са сметњама у развоју „Сава Јовановић Сирогојно“ у Земуну. 
Током манифестације деца су показала како стварају уметничка дела и одржала кратке курсеве за госте. Радови малишана попут народне радиности, оригамија, декупажа, радова од рециклираних и природних материјала представљени су на више од десет штандова.Специјални гост манифестације био је хорски бенд Хоркестар.
Захваљујући донатору манифестације компанији C&A, мали манекени прошетали су у одећи овог познатог бренда.
Наставници и стручни сарадници школе „Сава Јовановић Сирогојно“ и волонтери удружења „ДАЈ МИ РУКУ“ водили су низ креативних радионица са децом из партнерских школа и предшколских установа и бројним гостима - сарадницима и партнерима из сва три сектора друштва.

 

Специјални жири доделио је награде учесницима.
Директор је са својим сарадницима госте провео кроз ову специфичну образовно-васпитну установу и показао им дијагностичку, дидаткитчку и терапеутску опрему коју поседује, међу којима слану, интерактивну и сензорну собу.
Организатори манифестације су основна школа за образовање деце са сметњама у развоју „Сава Јовановић Сирогојно“ и хуманитарно удружење „ДАЈ МИ РУКУ“.
Над беспрекорну организацију, одлично расположење и диван, сунчан дан надвио се само пролазни облак - иако је манифестација била продајног карактера, јер деци са сметњама у развоју увек треба помоћи, и посета субјеката из окружења која би могла финансијски и материјално да подржи будуће планове је оманула, ретки гости који су то могли показали су непримерени нехат...

0 Коментари