На штанду града Београда своје производе изложило је и земунско предузеће "Ђенић д.о.о.", које узгаја и вакуумира по ХССП стандардима на традиционалан начин укисељене главице, листове купуса и такорећи домаћи резанац, празилук, бундеву и кукуруз кокичар.

Мирослав Ђенић и његова породица живе од пољопривреде којом се баве као породичним послом већ више деценија на свом имању у Земун Пољу.
Штанд "Ђенића" изазива велику пажњу на Сајму етно хране и пића који се затвара сутра, 26.новембра.
Ђенићи производе за маркете, Студентски центар, МУП Србије и од свог посла у ова тешка времена солидно живе.
Иначе, на Сајму је изложена широка палета производа: доминира прерада млечних и месних производа, али и воћних и биљних - од лековитог биља до живописне зимнице и макробиотике провереног квалитета.

0 Коментари