Паб "Библиотека"(у Угриновачкој улици број 162) организовао је у недељу 22.октобра 2017.године први турнир у пикаду, на којем је од 12 пријављених такмичара, у жестокој финалној тројци на 501 поена најсигурнију руку имао Марко Вуковић. Победнику је припала новчана награда и, наравно, слава!
Фаворити, Рајко Ратковић и Немања Булатовић, искрено су честитали свом противнику на изванредној прецизности, а спортским фер-плејом учинили вече незаборавним.
На турниру су се опробале и две девојке: Ана Бркљач пласирала се у шест најуспешнијих такмичара, док је Милица Терзић испала у првом кругу.
Најмлађи учесник турнира Андрија Илић такође је добио награду паба.
Турнир је одржан у свечаној атмосфери, за коју је најзаслужнији власник овог пријатног кутка у земунском Горњем граду, Милош Ратковић:
- Ово је само први турнир у низу, а планирамо да се одржава на две недеље. Такмичари се могу пријављивати на телефон  062 8155311. Суботом организујемо посећене свирке и наши посетиоци препознају гитару и глас Немање Кривокапића. Са затварањем летње сезоне одлучили смо да обогатимо садржај те се турнир у популарном пикаду, идеалном за затворени простор, показао као одлично решење - обећава власник паба "Библиотека". 

0 Коментари