Великом броју грађана који иду у посету својим ближњима смештеним у Геронтолошком центру "Бежанијска коса" или оближњем Клиничко - болничком центру "Бежанијска коса" огроман проблем представља помањкање јавног превоза до ових, најблаже речено, незгодно лоцираних установа.
Наиме, из правца насеља Сава Ковачевић, то јест Првомајске улице могуће је једино доћи пешице, скоро километар хода. Обилазно, неким од аутобуса: 18 или 45, па следи преседање на фамозну 77-ицу, која саобраћа толико ретко, при чему свраћа до Геронтолошког центра да покупи путнике и вози их назад на трасу линије, још дугачку станицу до окретнице! На линију се упорно шаљу најраздрнданија возила - срамота да у таквом стању уопште саобраћају!
У најгорем, можда је могуће на ову линију увести још неко "скретање" аутобусима из Првомајске или увести неки локал који би саобраћао на релацији Геронтолошки центар - Клиничко-болнички центар?
Делује просто невероватно да је сваки посетилац ова два места осуђен на километре пешачења уколико не жели да за аутобусом кратку релацију чека и по дуже од пола сата! Посебно за посетиоце са земунске стране.

0 Коментари