С правом Српкиње рођене у косовском Поморављу, правом Српкиње која поседује тужбу за имање продато под притиском у бесцење у суду у Дечану, ћерке која је на очев сандук пре нешто више од пола године просула земљу донету у кеси са Газиместана, Српкиње чији је рођени брат српством осуђен да не поживи дуже од четири дана, Српкиње чија су браћа и дедови крварили за кућни праг и огњиште кроз деценије науштености од свих власти, од власти Србије тражим да се на начин на који то ради не бави ни статусом ни судбином мог јединог завичаја, завичаја нас милиона злонамерно и без заштите своје државе протериваних деценијама.
Није била с нама кад смо страдавали, не тражимо то од ње ни данас. Најмање што за нас може да учини је да не шири дефетизам, не продаје туђе и не потписује ишта у наше име, јер ћемо све њихове споразуме кад- тад поништити. Да јој на памет не пада да нас изводи на некакав референдум - то је давно решено и запечаћено крвљу милиона страдалника који су залили и учинили светилиштем српски Космет - да нас не слуђује загонеткама и ''решењима'', већ да Косово и Метохију прогласи окупираном српском територијом. Њен статус решаваће генерације неких нових Срба, када се држава обнови и ојача. Србија данас то није у стању, а вођењем велеиздајничке политике према свом народу изгубила је свако право да говори у име новомученика Оливера Ивановића, и свих оних које намерава да жртвује предајући их у руке зликоваца, чија имена не желим да напишем уз њихове невине жртве.

Нема српске породице расељене с косовско-метохијских огњишта која неће одгајити нове Обилиће и Сановиле. Стасаће кроз неку од будућих генерација нови осветници Косова.
Природни прираштај међу Србима, господо, која бисте да одлучујете у наше име, највећи је где је најтеже опстати - на Косову и Метохији. Вазда и био!
Нема Шиптара ни милион, има их свега 600.000. Појаве се кад треба из Албаније преко отворених граница, које је Србија - као и 1945. године - затворила за Србе. Осим политиканте, лиферанте, колаборационисте, убице и мафију. Они уживају заштиту и српских и власти такозване републике. И у немогућим условима неслободе и гетоизације, јединог логора на тлу Европе у који је претворено Косово и Метохија, Срби чине најмање трећину становништва јужне српске покрајине.
Чуде нам се!
Израелски председник Рувен Рувлин поручује нам као земљи која је дала135 праведника, да су Јевреји две хиљаде година чекали и веровали у свој Јерусалим. Зар да Србија преда свој отети и окупирани за само 20 година!?! Мало нам је срамоте што смо на Видовдан 2001.године изручили свог дојучерашњег председника Хашком трибуналу, на опште згражање и оних који су то ултимативно захтевали од нас?
Резолуција 1244 важи и за њено поштовање се залаже две трећине човечанства (Русија, Кина, Индија...).
Нико никада није дао мандат иједној власти да преговара о ''разграничењу'', коначном статусу нити потписује тајне такозване Бриселске споразуме,  посебно онима који су дошли на власт обећавајући да ће поништити започето ''споразумевање''.
Прекратите агонију, одустаните и не дозволите да НАЛЕД кроји границе Србије. Прогласите српско Косово и Метојиху окупираном територијом и чувајте чуваре српства на њиховим вековним огњиштима у јужној српској покрајини. Историја није почела са нама, нити ће се с нама завршити. Немате ни право ни мандат да српском народу на силу, дведесетчетворочасовним испирањем мозга и притисцима сваке врсте, на чело утискујете жиг јединог који је у светској историји одустао од свога.
Кад тад суд у Дечанима вратиће потомству мога деде Величка Благојевог Живаљевића под притиском продато имање. Али, државу да дамо?
НИКАДА!


0 Коментари