АБДИЦИРАЈ, СПАСИ ДУШУ!

Мали од Југославије са Жуте Греде, колена треба да прођу да би оправо биографију и од дона постао књаз, како би за живота хтео. Џаба ти држава, кад си се од корена одметнуо!
А знамо и то како си је добио - да ти не би Лајчака да призна ''половични'' резултат без Срба из Црне Горе у Србији, брат брату, трећине од броја изашлих на референдум о самосталности, којима ниси дао право гласа, ни силника антисрба за леђима, сањали би и даље чувари твога досијеа Монтенегро. И ти с њима, дон Мило.
Законом о држављанству Црне Горе прогласио си својту у Србији странцима, а на имовину им увео порез за туђине. Безброј српских кућа, воћњака и ливада опорезовао си као страну имовину.
Србија ни једно ни друго није урадила. Није, јер су Срби државотворни, а твоја Милогора отета комадањем истог бића - тешко се истргнута рука прима. Опстаје само срце, Мило.
Иако их се на твом попису 65 посто изјаснило као Срби, оставио си их без посла, на маргини. А онда си им узео и језик. Измислио новоговор, као они које хоћеш за браћу, крвници и дужниси Срба, бивши Срби и јаничари - Хрвати.Силујеш језик да би заокружио државу! Тражиш преводиоца, као Хрвати у Хагу, за језик који сви разумемо. Због дијалекта! 
Али, сада мораш и да тргујеш и то, ни мање ни више, но руком Светог Јована Крститеља која је у Јордану крстила Спаситеља нашег!
За рачун лукавих Латина из Ватикана, који су у јуноши са Жуте Греде препознали непоправљивог слугу Антихриста!
И тада си, прерушени Антихристе и комунисто, зарио глогов колац Србима признањем лажне државе Косово, у сопствени корен засадио црва. 
Увео си Милогору у НАТО, а да никога, но своју разбојничку дружину, огрезлу у пљачки, ниси питао. И гонио си народ, као Савле хришћане.
Савле се, дон Мило, покајао.
Јуда се обесио. 
И ударио си сада на највеће православне светиње.
Српској православној цркви да отмеш! Ни Јеврејима, ни римокатолицима, ни муслиманима. Само православцима. Да угасиш лучу микрокозма о којој је певао, из твојих школа протеран велики владика Његош. 
Твој је ''духовник'' распоп, којега би на место поглавара да поставиш!
Проклеће те, кукавче, а онда ти свд земаљско благо неће намирити откуп за изгубљену душу. Не само твоју, већ и потомства, кукавног с тобом.
Они с Жуте Греде нису јаки с историјом - такви проживе у заблуди да она почиње с њима.
Имали су Срби два велика искушенија с Ватиканом. Први пут нису могли ни опепелити с Конкордатом. А онда се змија привукла, преко Југославије, и Скупштини. Имала је тада Србија патријарха и владике. Варнава се звао. Са својим верним владикама, данас свецима, Николајем Жичким и Гаврилом Дожићем, повео је народ, иза крста улицама - као данас у градовима твоје Милогоре - а на њих је власт пустила хрватску и словеначку полицију, јер српски жандари нису хтели на своју браћу. Ломили су кости ти бивши Срби и великодостојницима Српске православне цркве и народу, онако како ће и нејачи за само три године, у Ендехазији. И отровали честитога Варнаву.
И ти данас шурујеш да православце, као некада прве хришћане Савле и римске легије, у мирном протесту вијају полицајци из Албаније, Хрватске и Федерације Б и Х. Све знамо, дон Мило.Да неће Црногорац на брата Србина. Мојковац је то ородио, дон Мило!
Зато, кукавче, абдицирај, замонаши се, или пацовским каналом, у чему ће ти Ватикан помоћи као што је Хитлеру, Павелићу и братији, бежи у Латинску Америку, што даље! Да те анатема не стигне и падне на недужне, само зато што су из твога семена.

29/12/2019. 

0 Коментари