Трагом огласа, наишли смо на занимљиву информацију о понуди петособне луксузне виле од 468 квадрата у Карловачкој улици у Земуну. Опремљена у фулу - што се да видети са објављених агенцијских фотографија - кућа на углу Карловачке улице зацењена је на 590.000 евра, плус агенцијска провизија.

Познајући терен, распитали смо се која би то непокретност могла да буде и, на основу приказа плана и распореда просторија, констатовали да је складно ограђена ''вила'', како се и у огласу каже, са раскошним прилазним степеништем, улазним вратима, белом фасадом и бројним салонима ''скромно'' власништво министра за рад и запошљавање у првој петооктобарској Влади др Зорана Ђинђића, Драгана Миловановића, који је, иначе, у министарску фотељу засео са позиције председника Аосцијације независних сеиндиката Србије. Равно нонсенсу да постоји Партија уједињених  ПЕНЗИОНЕРА Србије!
Како је министар синдикалац са скромним принадлежностима дошао у посед луксузне виле у којој борави најмање 17-18 година, тешко је сравнити.
Али је у оквиру комплекса радила фирма ''Рубико'' после ражаловања минстровог из Немањине. Предузеће je регистровано на Карловачку 25 у Земуну, управо где и непокретност оглашена на продају и бави се продајом канцеларијског материјала.
Уносан неки посао, иако је возни парк испред бедема којим је вила опасана у последње време знатно малобројнији и скромнији.

0 Коментари