Постаје јасно да је победник преступне 2020. године Кина.
Испитали вирус ковид 19, вероватно траже или су на путу да нађу ефикасну вакцину коју ће онда скупо продати, расејали га по свету - жртвовали скоро 4.000 људи, повратили сав свој капитал који је током последњих година завршио у страним рукама и гледаће агонију својих непријатеља, Америке, Европе.
Знајући како су дресирали народ, кинеске власти су одговориле пуштањем модификованог вируса, који је себи и њима знаним путевима нашао домаћине, додуше и у Кини, али нема циља без начина и цене.
Како ће се спасити остатак света, видећемо.
Тај остатак припада сасвим другом свету, који је индивидуу поставио за Папу и тешко се потчињава интересима брачне а не шире заједнице.
У алгебри високих цифара којима се у Кини скоро све броји, људски губици су безначајни, а корист од биолошког атака глобалних размера разорнији од сваке хидрогенске или атомске бомбе!
Исток је вратио бумеранг Западу. Ако сачува главу на раменима, на колена ће га оборити нови економски колапс, зато што је психолошки већ висио у ваздуху. Није избио никакав локални ни регионални сукоб, револуција, али је ковид 19 после средњовековне куге која је десетковала становништво најубојитије оружје.

П. С. Ни Русија, чини се, није невинашце...
                                                                               13/3/2020


0 Коментари