У последње време чудили смо се колико је стабала, дрвореда или шума посечено, посебно у великим градовима Србије. Локалне власти ружиле су ''ћелаве'' поплочане тргове и правдале уклањање липа, платана, храстова реконструкцијама. Где су год могле, разредиле су зелена ''плућа'' наших градова.
Грађани су понегде и подигли свој глас против такве сече, као што је било у Београду, наводно због изградње гондоле од Калемегдана до Ушћа, или у Кошутњаку, бранили паркове и паркиће.
Многе и одбранили од тестера.
Зашто смета дрвеће?
Зато што стабла oметају миркоталасe које емитује 5 G мрежа, односно нова технологија, чије је увођење у Србији у току и због чега је, а не епидемије вируса короне, како тврде многи, и уведено ванредно стање.

Још није испитан утицај ни бенигније 4  G мреже на животну околину, а постављање базних станица нове, знатно јаче је у току и то, како се чини, у време полицијског часа, дакле, под окриљем сумрака и ноћи и далеко од радозналих очију.
Власт у Србији је без обзира на упозорења светских стручњака да ризици од увођења екстра брзог wi fi преноса нису испитани, своје грађане као експерименталне заморчиће изложила неиспитаним дејствима. А за то се сигурно узима новац. Дакле, њима добро, нама шта буде.
Чињеница да је у једној високоразвијеној Швајцарској инсталирање неопходне опреме заустављено, а да су у неким британским градовима рушене и паљене већ постављене станице, наше властодршце, а посебно министра Расима Љајића и премијерку Брнабић нису пресекле у весељу, јер им не пада на памет да и народ у Србији може устати и подићи свој глас.
Микроталасима сметају чврсте подлоге, те се на њих делује вишеструко јачим фреквенцијама од, наглашавамо такође неиспитаних претходне генерације, брзинама од 24 до 90 мегахерца.
Чуди ли што стабла одолевају ''пржењу'' и сметају продору миркоталаса кроз зидове, макар били и од бетона?
Какав је тек њихов утицај на живе организме! Помори пчела и птица, чије фотографије преплављују друштвене мреже, доста говоре.
Не само разарајући, већ се сумња и на мутациони ефекат на људску ДНК, уз, како се такође доказује запрашивање из ваздуха нервним и бојним отровима, нано честицама тешких метала, али и вирусима авионима НАТО, а покрети дестина хиљада припадника ове војне алијансе уочени су почетком марта, када је и евидентиран пораст оболелих у Европи од наводног ковида19 и народи смештани у карантин, све ове чињенице логично слажу у заверу против човечанства. Из ретких неућутканих уста стижу нам опомене да сва ова удружена дејства живим бићима ускраћују кисеоник због чега страдају плућа и настаје смрт гушењем.
Зар бисмо били живи да нисмо део глобалног циркуса?
Имамо ли снаге да, као Белорусија, овој светској журци, окренемо леђа? Поручимо да желимо да сачувамо своје становништво, да нећемо у тако опасан експеримент и да ћемо уводити неиспитане технологије када будемо имали гаранције о њиховој безопасности?
Много већи профит је на другој страни. Према томе, немамо шансе.
Имамо само ако је сами себи пружимо.
Шта чекамо?
Ако дођете у мој крај да посечете иједно дрво, мораћете најпре на мене тестером, то вам обећавам.
                                                                            15/4/2020



0 Коментари