Šta reći za ponašanje vlasti u Srbiji u doba korone?
Izjasnite se.


1. Znamo da nije autonomna u odlučivanju, da prima direktive stranaca i da saučestvuje u globalnom zločinačkom projektu protiv čovečanstva ''Zlatna milijarda''
        Dokaz: - revnosno uvodjenje vanrednog stanja kada to nisu učinile države ''pogodjenije'' epidemijom covid19 - od Miloševića naovamo uvek dajemo više od onoga što od nas traže, dakle, kontinuitet
                   - ko je od prestonice Srbije mogao da naruči takvo poniženje kao što je ''solidarnost sa narodom Nemačke'' 6, aprila na 79. godišnjicu bombardovanja Beograda od te iste Nemačke? Kancelarka, za koju se govori da je Hitlerova ćerka?

2. Na neustavan način, suspendovanjem Narodne Skupštine Srbije, predsednik Srbije proglasio je 15. marta 2020 - e vanredno stanje.
To nisu učinile ekonomski mnogo razvijenije države Skandinavije, sa značajno naprednijim i opremljenijim zdravstvenim sitemima od  Srbije.

3. Vanredno stanje u ekonomski razorenu državu, čiji se sunovrat od 2000 - e do danas nastavlja, uvedeno je bez ikakve ideje o tome kako će se zaštiti narod od posledica zaustavljanja privrednih aktivnosti, siromašenja, nedostatka bilo kakve državne brige o zaštitnim sredstvima - čak i za medicinsko osoblje, egzistenciju gradjana i privredu.
Usvojene populističke mere  podrške malim i srednjim preduzećima naslanjaju se na novo zaduživanje, a njihova primena se modifikuje i odlaže u očekivanju fizičkog smanjenja korisnika istih. Iznurenim punoletnim gradjanima, po novom če biti podeljeni vaučeri za robu u vrednosti od 100 e, a privredi subvencije za doprinose, ne znače ništa zato što ih mnogi pripvredni subjekti verovatno neće ni dočekati.
Osim toga, njihova raspodela je mogla biti rešena po stepenu socijalnog stanja - nije jednako ugrožen penzioner sa 30.000 penzije kao Beko, Mišković ili Miki Kostić.
Jedna Amerika uvela je granicu godišnjih primanja kao uslov za dobijanje finansijske pomoći, za punoletne jedan, za decu drugi iznos i tako rasporedila emisiju po pravednijem kriterijumu, pri čemu je isplaćuje mesec za mesecom, dok se nama naša GMO šargarepa na štapu obećava - posle prestanka vanrednog stanja!

4. Zloupotreba donacija: da li je donacija ili plaćena zaština oprema za gradjane, pouzdan odgovor nismo dobili.
Sporan je i broj respiratora kojima raspolažemo.
Sa stručne tačke, uvoz sirovina iz Francuske za proizvodnju leka hlorokina, koji efikasno i pod lekarskim nadzorom suzbija kovid, još nije rešen, a država je povukla zalihe iz apoteka. Za koga? Povlašćene?
Vrlo je, prema podacima s terena, problematična i upotreba respiratora, s obzirom da se, zbog deficita medicinskog kadra, i poslednji lekar upregao u lečenje, bez obzira na specijalnost.

5. Glasine, ali i potvrdjene vesti i hvale o tehnološkom napretku instaliranjem 5 G stanica u Srbiji i to u uslovima vanrednog stanja, zbog čega je presrećan ministar Rasim Ljajić kao i premijerka Brnabić, dok se još utvrdjuju efekti na zdravlje ljudi, a Britanci napadaju inženjere koji je uvode i pale stubove, kap su u prepunoj čaši, jer nedvosmisleno dokazuju nemar prema svom narodu i pristajanje na to da on bude eventualna žrtva eksperimenta.
Pospešuje li upotreba višestruko jačih mikrotalasa slabljenje imuniteta kod ljudi i time prijemčivost za napade raznih bolesti, u fazi je dokaza, a čestiti naučnici žrtvuju svoje ime da bi otvorili oči jer, navodno, nova mreža porobljuje i izaziva višekratne štete živom svetu kao moćno oružje u službi kontrole, kako tvrde.
U ovoj fazi se očekuje i spasonosna vakcina, kojom bi se u organizme mogli uneti biočipovi, teški metali zakonski obaveznom opštom imunizacijom stanovništva.
Vizionari nagoveštavaju pomor ljudi, kraj sveta i postizanje cilja dubokih država - konačno uspešnu eugeniku, kojom bi se broj stanovnika na planeti sveo na poželjan.
Da li u ovom pokušaju učestvuje vlast u Srbiji?
Imamo li razloga da sumnjamo u njihove loše namere?

5. U zaledjini svih ovih globalnih dogadjaja, Srbija postaje deponija migranata, kao što je dvehiljaditih bila readmisije svih Roma Evrope.
Ima li razloga da sumnjamo da se menja krvna slika Srbije prihvatom stotina hiljada migranata iz zemalja Bliskog istoka?
Kako se i iz kojih sredstava njima obezbedjuju dokumenta Srbije, daje azil i svakog meseca na račune uplaćuje po 500 e?
Zašto se prevoz i naseljavanje obavlja noću dok traje policijski čas?
Kakvi su planovi i posledice sporazuma koji je premijerka Brnabić potpisala u Dablinu 208. godine o povratku odbijenih tražilaca azila u zemljama Zapadne Evrope sa Balkanske rute nazad u Srbiju, po kojem je ona dužna da ih primi? Prema rečima austrijskog ministra unutrašnjih poslova Herberta Kickla, Srbija je potpisnica dogovora koji u Srbiju može vratiti 1.200.000 migranata.

Iz svega rečenog, o čemu se ovde radi, narode?
Pamet u glavu.
                                                                8/4/2020



0 Коментари