Еуфорија због наводне пандемије корона вируса у свету полако и у Србији јењава. (Према критеријумима фамозне СЗО проглашава се кад је 10 посто светског становништва оболело - у случају вируса короне то је учињено за мање од једног процента!).
На неуставан начин уведено ванредно стање - суспендовањем Парламента (који сада post festum треба да аминује лудило Сорошевих намесника из власти), и ничим оправдане најстрожије мере ''сузбијања'', без елементарног обезбеђења у храни и материјалним средствима - уколико којим случајем по 4.000 динара пензионерима други месец не сматрамо довољном потпором за поскупљења услед панике трговаца да ће им се ретке робе разграбити, тек ће узети свој данак.

Најстаријима је излазак у шетњу одобрен  тек месец дана после најстрожег кућног притвора.
Последице по физичко и ментално здравље почећемо да плаћамо тек кад се прогласи предах епидемије. Економске ћемо, међутим, тешко преживети, осим ако се највећа већина Срба не упути на заједнички казан, односно следовања.
Међутим, главну посету са комплетним ансамблом и свим тачкама програма циркус Корона најављује после летње паузе, која ће послужити за одмор премореним владарима.
Корона ће, тврде ''стручњаци'' и политичари главни удар, према распореду у календару, имати после септембра.
Додатно изнуривање народа да би се овце натерале у тор и вакцинисале по сваку цену, ако и не успе у другом наврату, на јесен, биће инсценирано за 18 месеци. Толико је потребно за заборав и да се наводно вакцина испита. Тамо где се тестира, а то је Велика Британија, која је изашла из ЕУ и стоји по страни од све ове хистерије, добровољци, ако то јесу, плаћају животима медицинске пробе.
То може и време у којем ће СпејсИкс у орбиту послати десетине хиљада сателита за премрежавање планете 5 и осталим технологијама, док ће се убрзано антене инсталирати и на земљи. У комбинацији са нано чипом супер вакцине против корона вируса - на ''чек'' искључиће онолико вишка становника Земље колико им не треба нити је употребљиво за науме светске ''елите'' - ко се одупре, мораће да се помири са животом у природи, без струје, плате, запослења, интернета....Но, није немогуће. Живот је највреднији дар од Бога.
Памет у главу! Са нама не почиње нити се свет завршава. Сада је време да спасавамо потомство.
                                  29/4/2020

0 Коментари