Ми, убоги, глупи, нерадни, поткупљиви, ми који не вредимо сени својих славних предака, који продајемо веру за вечеру, како нас чашћавате у логору, а сада карантину, прогледали смо, видимо ко нас понижава, кињи, вређа и мрзи, кажњава, сакати и ограничава нам права и слободе освојене крвљу наших очева и дедова. Понизили сте и њих, понизили сте им потомство. Наследници ванбрачног сина последњег аутроугарског цара Фрање Јосифа, Јосипа Броза Тита, који је у Првом светском рату био у рову преко пута Срба и са саборцима, до данас неокајано, чинио злочине над недужним становништвом у Мачви и Подрињу, а доцније произведеног у доживотног председника СФРЈ, највећег крвника Срба, комунисти и неокомунисти, непознатог порекла и биографија, још увек владају народом чистоте и светлости!

Са наших очију спада мрена и ми смо суд који вас пита ко сте ви?
Наташа Мићић, Зоран Живковић, Вук Драшковић, Горан Свилановић, Радмила Хрустановић, Борис Тадић, Соња Бисерко, Наташа Кандић и Сташа Гајовић, Млаћан Динкић, Мирољуб Лабус, Сузана Грубљешић, Милан Божић, Милољуб Албијанић, Чеда Јовановић, Драгољуб Мићуновић, Војисалв Шешељ, Александар Вулин, Ана Брнабић, Александар Вучић - ко су ови народни ''усрећитељи''? Одакле изникли, ког порекла, каквог квалитета, и, на крају, чији су сви они да би нама владали? Са својим ешалонима паразита, незналица, штеточина и убица наше будућности на дуге стазе!
Талог, пројектовани људи, потомци усташа или ознаша и миљеници владара из сенке, намештеници мрака дубоких држава.
Људи лоших намера, мрзитељи, незналице и диктатори у рангу најозлоглашенијих тиранија афричког или јужноамеричког типа. Они који су гасили светла у тамницама од држава, утекли пацовским каналима пред гневом народа, које су изули из ципела!
Никада као сада не указује нам се прилика да повратимо бар део онога што су нам отуђили.
Сви они морају иза решетака, да живе судбину коју су наменили нама.
И никада не смеју поново подићи главе.
То је једини начин, народе мој, да васкрснемо.
Да раскинемо са уништитељством и изнова прионемо да градимо своју државу.
Да променимо систем који влада већ 76 година и поставимо камен темељац правде и слободе на којем ћемо изградити поносну државу народа који је заслужује.
Скинимо красте са свога лица, ослободимо вредне руке и главе да приону на посао, закорачимо у своју будућност, ону коју заслужујемо.
Обрадујмо своје славне претке, отворимо двери свом потомству, покажимо им да смо прогледали. Нека почетак буде наша освета и нада, које смо жедни и жељни од 1944. године. Наставнмо историју.
                                      О Васкрсу, 2020. године

0 Коментари