U dosad neviđenim nemirima širom gradova SAD, uzburkala se močvara, rekao bi Tramp, demonstrira demokratija Bajden. Razulareni predstavnici Antife i srodnih pokreta pokazuju svoje pravo lice, a stavljeni su i na listu terorističkih organizacija.

Zloupotreba rasnih osećanja podignuta na X stepen zapalila je osvetu prema belcima, prema bogatima, prema poslodavcima, vlasnicima kuća i objekata i jasnije nego ikada demaskirala poredak u kojem živimo.
Nemiri su se prelili i na Evropu, najpre London i Pariz, te je ralno očekivati ih i na Balkanu i u Srbiji.
Mnogo od istaknutih predstavnika Antife kod nas, ponosni što su ''antifašisti'', koji au,  između ostalog, svojevremeno od predsednka srpskog parlamenta zahtevali da na dnevni red stavi izjašnjavanje o Rezoluciji o Srebrenici - među kojima Čeda Jovanović, Nataša Mićić, Nenad Čanak...poznata ekipa, poskidali su iz svojih biografija detalj ''Antifa''. Zanimljivo pervertitstvo, dovedeno u rizik najnovijim događajima, koji će, sada je već izvesno, posle pokušaja slabljenja Tranpa epidemijom virusa korone, i svrgavanja nasiljem na ulicama - pranje prljavih, soroševskih ruku, tragova savezništava i novca, rasta u hijerarhiji u ''vlast u senci'', delujuće iz pozadine...I zanimljivo, čim je portal ''Pravda'' (treba li reči jedini?) objavio naslov ''Trampov spisak srbomrzaca u Srbiji: Marinika, Čanak, Sergej i Gordana Čomić članovi Antife'' oko 8 časova 4 .juna, ubrzo je ''skinut'' i bio nedostupan za čitanje.
Sve što je moglo da se pročita  na pomenutoj stranici je ''The news record is not available anymore.''
Čijom intervencijom je vest munjevito i neopozivo povučena?
Evo izvora koji upučuje na Pravdu https://naslovi.net/2020-06-04/pravda/trampov-spisak-srbomrzaca-u-srbiji-marinika-canak-sergej-i-gordana-comic-clanovi-antife/25542211, evo šta otvara link https://pravda.rs/2020/6/4/trampov-spisak-srbomrzaca-u-srbiji-marinika-canak-sergej-i-gordana-comic-clanovi-antife/. Poznajem vlasnika portala. Kad je on morao da ustukne...
Šta više nije jasno?
                               4/6/2020

0 Коментари