Zdrav, prav i normalan čovek odavno je batalio tv i izveštaje Kriznog štaba.

Šta znače te brojke, šta znače mere, šta, jednostavno, znači išta?

Da li će nas ''zatvarati'' ili ne - boli nas više uvo. Ionako rade šta i kako hoće. Snaći ćemo se.

Ova izmišljena, a u svakom slučaju preuveličana pošast skupo nas košta: udaljavanja jednih od drugih, gubljenja kontakata, odustajanja od težih puteva da do nečeg dođemo ili ostvarimo, a dugogoročno ćemo joj plaćati cenu.

Mi smo kao svet, čovečanstvo i državljani dokazali dosada samo ismevanu masovnu povodljivost i histeriju, a sada nam svako ko može kad god mu se prohte može praviti šou u životu.

Da li će ucenjeni, nastrani Etiopljanin Teodros Adhanom Gebrejesus - kao ministar zdravlja proteran iz svoje zemlje - ikada odgovarati za zločin prema čovečnosti  zbog neosnovanog proglašenja epidemije kovida 19, ostaje da vidimo u neko dogledno vreme, pošto se nedoumice oko važnih američkih izbora razreše.

Dotle, preporuke ove nevažeće i nelegitimne, samoproglašene bratije nameću se svim zemljama sveta. Upoznati smo sa primerom Aleksandra Lukašenka koji je javno priznao da mu je SZO nudila 90, potom desetostruko više miliona da se u Belorusiji uvede propisani režim zaštite od korona virusa, kako to nalaže SZO. Umalo da izbije građanski rat i uruši se državni sistem, toliko su moćne paraorganizacije s predznakom ''world''.

Govorka se i kladi na 1. novembar kao datum kad će ponovo uvesti karantin.

Da se mi vratimo sebi - znači, opet ćemo biti zatvarani da se ne okupimo na slavama i za najveće praznike, kao onomad na Vaskrs.

Jeste zima, ali, ubedjen sam - teško će vam sve dalje laži proći.


0 Коментари