Ko zna zna - jedan je POTUS.

Ko ne zna, može samo da se nada da će, eto, postati predsednik, biti Bog koji imenuje...ne može to tako, jednostavno je.

Dok su mediji proglašavali ''izabranog'' predsednika SAD, POTUS je igrao golf, a potom, uprkos sveopštoj medijskoj blokadi, čak i na najpopularnijim društvenim mrežama, fejsbuku i tviteru, objavio da pravnu bitku kako bi dokazao svoju pobedu, i, dakle, izbornu krađu, počinje sa svojim advokatima ''od ponedeljka'', 9. novembra.

I bi kako je rekao.

Usput su ''padali'' i posrtali'' mnogi saradnici u koje je imao poverenje, pa ga, uplašeni da će demokrate isterati svoju agendu, napustili, u njegovo ime priznavali bez ikakvog ovlašćenja i pokrića. Sve se sada raščišćava, i korumpirani vrh FBI, i vojska, i kandidati za Senat, sve.

Jer, POTUS je kao Solomon dopustio da se neprijatelj uljuljka u iluziji pobede. Delovao je bespomoćno i slabo dok su ga mediji slavljeni kao ''primer profesionalizma'' preklapali novinarskim komentarima da se ne čuje reč ''krađa'', ali je, ipak, na volšeban način, dokazima koji su neumoljivi - izborio ''prolaz'' i vidljivost preko svakog čestitog čoveka koji je njegovu istinu video i - podelio drugima. Lanac je uspostavljen.

A onda je rekao šta je imao o suludim idejama bačenim u vazduh o tranziciji vlasti koju uživa u mandatu koji ima skoro tri meseca posle izbornog dana, preduzimajući državničke korake. Za svega nedelju dana svi znamo ko je novi pobednik američkih izbora, ko je POTUS, koji smenjuje, imenuje, izdaje naredbe i prima dnevne izveštaje bezbednosnih službi.

Kralo se i nije se štedelo: a zna se zato što su regularni glasački listići em imali vodeni žig, em bili zaštićeni blokčejnom. A na  gotovo 79 odsto takvih birači su zaokružili ime Donalda Trampa, pored velikog broja bačenih, spaljenih, pocepanih ili zgužvanih.

Njegov protivkandidat dobijao ih je glasačkom mašinom, koja je punom parom radila i iz Beograda, koja je pristigle poštanske glasove pripisivala isključivo Džozefu Bajdenu. Da je znao u šta će ga nadobudni kabalisti uvaliti, zbog čega će gotovo izvesno zadužiti prugasto odelo u Gitmu, uspavani bi radije prespavao izbore. Ali nije znao zašto ga Kamala toliko budi. Džo se budi na najružniji mogući način, kao opomena društvu da mu je pravo jedina uzdanica i opstanak.

Dok POTUS virtuelno vlada žezlom, sudovi rade, a pokreće se i postiđena propaganda, čekamo da nalazi po demokrate budu toliko katastrofalni da za mesec dana Kongres, po sudskim presudama o pokušaju najveće izborne prevare, proglasi izabranog predsednika za POTUSA, a potom i inauguraciju, znamo da svet neće napustiti oblaci.

Ali hoće demoni, bar na neko vreme.

Hoće gibalistička zavera zvana kovid.

Hoće soroševski namesnici kolonija širom planete. 

I oslobodićemo se da preda'nemo, pa krenemo dalje.

                        13/11/2020

               


0 Коментари