Koliko puta smo od Trampovih pristalica žigosanih kao teoretičari zavere čuli savet ''Trust the Plan''?

Koliko puta nas je ovakva opomena uzdrmala kao šamar?

Može li to da učini i sprovede šarlatan, makar on bio i predsednik ekonomski najmoćnije države sveta, napušten i izdat od svojih najbližih saradnika, republikanaca, advokata, institucija, ali ne i od vernog naroda: onog zadriglog, poludivljeg, ali beskrajno pravdoljubivog i čestitog kamiondžije, prodavačice, Latinosa...?

Posle napada na Kapitol Hil, hram američke demokratije?

Znam šta pišem, ono što i ogromna većina svih svetskih medija, samozadovoljno se oblizujući nad Trampovom lešinom i plenom.

Nije Tramp kriv.

Kriv je ceo jedan sistem koji je stao uz njega pre četiri godine i obalio Hilari, Podestu, Obamu, Alifantese, Epštajne, Klintone u blato.

Delovi vojske verni državi koja je nekada punih usta proklamovala i slobode i demokratiju, da bi se sve to tokom celog 20.veka izvrglo ruglu.

I, ma kako sve izgledalo posle noći 6.januara - kada je uoči elektorskog glasanja u Kongresu Tramp pozvao svoje pristalice na miting u Vašington, a oni, želeći da spreče izbor Džoa Bajdena za predsednika zato što je pokrao izbornu volju Amerikanaca - navodno provalili u nebranjeni Kapitol i demaskirali se kao od demokrata unajmljene Antife - verujući da je stvar svršena, nastupa dvonedeljna tišina. Tišina u kojoj će svako sem montiranog i ''poželjnog'' obraćanja Donalda J. Trampa biti cenzirisano i zabranjeno u javnosti, iz koje se pomalja svetlost istine da Gesara plan protiv satanista stupa na snagu!

U ovome času je, prema jednako neproverenim izvorima koliko su zvanični lažni, ''predsednik u tranziciji'' još 13 dana, bezbedan u vojnoj bazi na tlu SAD.

I dok Pelosi, kongresmeni i sva javnost zahtevaju primenu 25.amandmana Ustava, nadležni državni organi istražuju i dokazuju pravu prirodu i počinioce ataka na Kapitol, procenjuju štetu i dokazuju -izbornu kradju - na tacni, jer su svi igrači ovog lutkarskog pozorišta odmorili maske.

Za delo koje se najstrože kažnjava trebalo bi da odgovaraju svi koji su u izbornoj kradji učestvovali, mediji koji su već 4.novembra proglasili Bajdena za pobednika, saučesnici koji su se utrkivali u dodvorenju prevarantu i lopovu, spoljni iunutrašnji pomagači - sve je uredno dokumentovano.

Poseban učinak dala je već višemesečna cenzura Trampovih naloga na društvenim mrežama, koja je prerasla u banovanje - prekidano njegovim lažnim i montiranim objavama - i potpunu zabranu, što je istroijska novina tretmana predsednika jedne države, kamoli one koja se sama proklamuje kao bastion i čuvar demokratije.

TV kanal CNN u noći 7. januara 2021. godine imao je prve probleme sa emitovanjem zvuka, a narednih dana se tek najavljuje medijski i internet mrak, u kome će se, kako tvrde upućeni, vojska SAD obračunati sa remetiocima ustavnog poretka.

''Primrite se i obezbedite kokice'' - savetuju nam oni koji znaju.

GESARA, novi svetski poredak, ne onaj po zamisli Bila Gejtsa, Klintonovih, Obame, Pelosi, Podeste, Epštajna i Alefantisa, počeće 19.januara, da bi sutradan za demokratski izabranog predsednika glasovima Amerikanaca bio proglašen Donald J. Tramp.

Čekamo i nadamo se.

Jer, to će izazvati domino efekat u svim marionteskim državama, u kojima su NVO bosovi instalirali svoje poslušnike, a, posle uvtrdjenog učešća Srbije u manipulaciji glasovima Dominion sistemom, nadamo se da će hapšenja plaćenih umešača u poslove moćnih i velikih država biti otkup za slobodu nacije.

8/1/2021


0 Коментари