19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28. - 1. март, господо!

Бројимо ситно, још 10 дана.
Да ли сте спремни за Четврти рајх?
Верујете ли да ће бити избора?
Мислите да Шваб - овци немају важнија посла?
Избори су (о)давно решени у Бриселу, и честитка је ''заказана''.
Шта јадне нас чека?
Експерименти, логори, насиље? Све заједно и живот без брига, читај мозга? Мало уља за подмаз? Чиме се хране киборзи? Из три де штампача, погледом, бућкуришима, црвима, бубама?
А ви, како сте?
Дакле, дигитални идентитет. Реч ''дигитални'' Ани Брнабић не излази из уста. Она зна, она је један од младих Шваб-ових лидера. Викиликс тврди и Вук Јеремић. У дигиталној контроли, царица наказа може имати једног заменика за сваки случај, и то је, изгледа, тако распоређено.
Да ли ћемо у дголедно време живети као (вакцинисано), (чиповано) туђе власништво, јер смо се, гасећи мозак, на страх полакомили да што пре потпишемо одрицање од сваке одговорности за последице и тиме и сопственог над собом? Јесмо, војско новог доба, и већ су нас регистровали по ај пи адресама с којих ће нам командовати.
Ми смо се одрекли не само последица здравствених, већ и свега што нам могу проузорковати експериментална средства, али нас је неко и такве уписао на себе. И сад ће с нама радити шта хоће.
А шта хоће?
Отпад резервних делова који сам са себе скида оно што њима фали? Оживеле по њиховом потреби, а да остало време не трошимо ресурсе, ни ваздух, ни воду, ни храну?
Хоће ли употребљиве - невакцинисане - у логор кад заврше са сахранама?
Ограничено их размножавати, колико им ''људсковине'' треба: од наше деце (адренохром) и наших душа?
Видите и сами да су питања и још више одговори збуњујући и на нивоу претпоставки, али ништа добро!
Шта год било, уводиће се миц по миц, да крцка и слаби сваки отпор.
Беримо кожу на шиљак и вакцинисани и невакцинисани, ако не утекнемо у шуму или не дигнемо куку и мотику.
Јер, сво ово замајавање са рудницима, изборима, чиме све не, служи само да не видимо смртоносни ласер или, старински, нож под грлом.

18/2/2022





0 Коментари