I, dok se mi bavimo krizama, ekonomskim, društvenim, pa i ratnim, promiče nam sadržaj upravo završenog Samita Svetskog ekonomskog foruma održanog u Davosu na kojem su  samozvani vladari i njihovi vazali  sveli rezultate i namere s čovečanstvom: ''...what just happened? 9 things to know''
Tako bi glasila lažna vest. Istinita je da je o devet tema ispod razgovarao ne Svetski ekonomski forum, već Svetska vlada, kako možete pročitati iza leđa Klausa Švaba na naslovnoj fotografiji.

1. Rat u  Ukrajini  (rat)
2. Ekonomija
3. Budućnost globalizacije
4. Dve krize: hrana i energija
5. Klimatske promene i pokreti
6. Uloga biznisa i preduzetništva
7. Stvari iz oblasti zdravstva
8. Budućnost posla
9. Tehnologije i Metaverz, to su teme o kojima su se izjasnili naši vladari, koje niko nikada ni na jednim izborima nije birao. 

Kontekst ponuđenih rešenja nam je poznat (cenzura na društvenim mrežama ne dozvoljava da se deli, recimo, isečak iz izveštaja direktora Fajzera u kojem referiše da je ''broj ljudi na Zemlji prepolovljen''), propaganda je bila agilna, žreci nam, u svom samozadovoljstvu trijumfom, uvereni da su doakali čoveku, ništa od svojih namera čak i ne kriju.

Ali, vratimo se u stvarnost. Šta  nas još čeka?
Dobro zagledajte lice, i CARD IDENTITY,  kao korak do WORLD  PASSPORT- a:

Pasoš sveta na engleskom, španskom ruskom, arapskom i italijanskom, na naslovnoj strani...

Ko je obezbeđivao samit Svetske vlade? Policija World Economic Forum-a, što se vidi na amblemu na rukavu ''obezbeđenja''. Privatna policija samobirane Svetske vlade? Uz našu saglasnost?!?


Put ka Novom svetskom poretku je, po mišljenju ''Svetske vlade'' i njihovih marioneta u državama članicama, otvoren.
Šta još nedostaje?
Četvrta zver iz ''Otrkivenja Jovanovog'' - 


Ima li šta dalje?
Ima li išta ozbiljnije od rata? E, pa, rat, ''igre gladi''.
Čipovanje kao u Švedskoj, u kojoj nema ''epidemiološke krize'', jer je stavljena pod kontrolu.
Gde god ''policiji SEF'' i SZO-u, uspe potpisani sporazum o obaveznoj i prisilnoj vakcinaciji, odnosno čipovanju stanovništva - što nije ništa drugo do stavljanje pod potpunu kontrolu, praktično će se instalirati vlast Svetske vlade.
Korak ka tome je svetski rat, za koji se spremaju Amerika, Velika Britanija i Evropa, i koji će početi usvajanjem dugoočekivanog i odlaganog ''šestog paketa sankcija Rusiji'', kojim će se blokirati izvoz hrane iz svetske žitnice broj 1, ali i biti poništeni svi gasni ugovori, dok će kraci ruskog gasovoda doživeti sudbinu ruske imovine koja se zatekla u inostranstvu. To znači da će biti prisvojeni, konfiskovani, a što je prst u oko Rusiji i dovoljan razlog da počne Treći svetski  rat, za koji će ovoga puta biti i optužena.
Teška su vremena pred nama. Valja nam ostati čvrsto nogama na zemlji, što pripremljeniji na dugotrajnu krizu i ludilo koje se širi kao požar. Probuđeni moraju da bude uspavane, uljuljkane u lažima i iluzijama.
Ako je mreti, neka svet koji nestaje bude poslednji odraz u ogledalu očiju.
Budnost, svest je poslednja odbrana civilizacije kojoj pripadamo i koja je ugrožena iz temelja.
Sada je ono vreme kada valja ''biti kadar stići i uteći i na strašnom mestu postojati'', kako je pororčki pisao vladika Petar Petrović Njegoš.

Posebno je tragična pozicija Srbije u ovom procesu.
Ministri Vlade u tehničkom mandatu potpisuju sudbonosno važne sporazume sa zločinačkom SZO o obaveznoj i prisilnoj imunizaciji stanovništva eksperimentalnim vakcinama, najblaže rečeno.
Vlada i Kancelarija za IT uvode našu zemlju i njene građane - bez mandata - u Četvrtu industrijsku revoluciju, stidljivo slaveći i otvaranje Data centra na 14.000 kvadrata u Kragujevcu. Priča se da su i prošireni kapaciteti sistema u Srbiji, kao šesnaestog u svetu i centra regiona.
Ako sve ovo nije dovoljno da se probudimo i upali nam sve lampice, ozbiljno se dovodi u pitanje ne zaslužujemo li zaista sudbinu kakvu živimo. Dok živimo.
Inauguracija predsednika Srbije pred poslanicima Narodne skupštine isteklog saziva skače po pragu izdržljivosti svakog iole normalnog građanina ove zemlje.
Razmislite šta je sledeće.

31. maj 2022. godine




1 Коментари