Месец дана после ужаса у ОШ ''Владислав Рибникар'' и Младеновцу, српски народ се не узима у памет и не саставља.

Шок доктрина страних специјалних служби уз, могуће, садејство криминализованих ''репова'' (или врхова) домаћих, као и (са)учешће мафијашких структура имала је за циљ да нас наивном жалошћу разоружа и онеспособи за било какву делотворнију реакцију. У једној заиста разарајуће шокантној психолошкој операцији (PSyOP), тачније false flag operation (операцији лажна застава), запечаћеној неспреченом у Младеновцу (за чију могућност су постојале јасне индиције у картону породице и самог извршиоца Уроша Блажића) циљ да се јавност унезвери до ошамућености - од шока, бола, туге, жалости до страха - и потпуно паралише,  онеспособи за суочавање са нечим недоживљеним на нашем простору, или било какву одбрану, стопостотно је извршен!

Таквом ''телу'' (слично бирачком) непрестано бомбардовање ''новим'' детаљима и информацијама задаје готово физички бол, престаје да реагује на све око себе и можете га сећи или запалити - ништа неће осетити. Нити разумети. Нити извући поуке. Нити...Напротив.

Са два савршено нациљана крошеа, противник, ми, бачени смо на под, нокаутирани, боксерским речником казано.

Судија може да броји, ако се борац не присабере и устане за наставак борбе, проглашава победу...

Знам, противречно је.

Зато, дозволите да објасним. 

Слабостојеће конструкције

Да не улазимо у детаље јер је сувише сложено, прве сумње у ''званичну'' верзију коју су пет сати после наводног масакра (времена зависе од сатова...) изнели не баш омиљени ни радо виђени, нити људи од поверења: прокажени први полицајац Београда (напрасно после одигране улоге унапређен у полицијског генерала) ''Веско'', Веселин Милић, председник Александар Вучић (зашто!?!, сем евентуалне изјаве саучешћа, што је могло и у ''независном'' обраћању у другом термину, пре или после МУП- а и БИА-е)и министар полиције Братислав Бата Гашић, у одсуству четврте карике - становитог директора БИА, подсећа на нискобуџетни кримић.
Последице су, међутим, ужасне: не поштујући ни дане жалости, Влада и Скупштина Србије раде пуном паром и ''испод жита'' усвајају Уредбу о разоружању, Закон о држављанству за странце, Закон о трансплантацији органа и ткива...- све оно што у редовном стању, тешко да би успели без отпора.

А народ к'о народ, коме су ритуално и (врло) сатанистички жртвована деца, те у незнању инициран у антихристијанство, смушен и слуђен злоупотребљавају ''часници'' Швабових и глобалистичких агенди, као погонско гориво трошећи његов бес и ''праведнички'' гнев (идиота). Као адитив се убаци мало Косова и Метохије, свиклог за поткусуривање😭. (Сурова одмазда за послушништво предатору).
Можда се тек неко небитан угуши у издувним гасовима које овај препотопски спартаковски мотор избацује у неограниченим количинама, док не стане без ''нафте''. А ускоро ће и сезона годишњих одмора.
Не зна човек да ли да се смеје или плаче. 

Држ'те лопова!

И, док је леве, десне и централне ''опозиције'' запослио на улици патетичним перформансима, на удаљености коју чувају Блеквотерси, Мајстор штрика ли штрика отуђење свега преосталог: то јада државне имовине очерупане у 11 година пучке владавине, чак и СДПР Југоимпорт, бање, националне паркове, јавна предузећа, све до коске.
Ако глумачко и естрадно завођење не прекине неко озбиљан или макар пријатељски настројен према Србима, све ће се завршити највећим Боингом који ће нестати са сурчинске писте, кажу, далеко, чак у Венецуели или неком скровитом земаљском рају.
Ако, пак, прекине, биће то рат какав се не памти, рат отписаних. Јер, сви су и започињали овде, Украјина је само прокси, јел'тако беше?...

А ако не буде, за оне који неће стати, не брините, уместо лустрације остаће Покрет за кохабитацију. Јер, рука руку мије. А биће и свенародно весеље, победничко, како народ воли да слави, заборављајући пребрзо жртве, уз неодољиво ''Руке горе'' са бине испред ''освојене'' Скупштине. 
И квалификација за нови круг пакла.

5. јун 2023. 



0 Коментари