Хуманитарна организација ''СРБИ ЗА СРБЕ'' и паб ''БИБЛИОТЕКА'' у Угриновачкој 162 у Земуну организоваће у недељу, 23.децембра од 19 часова турнир ''Пикадо из блока'', а сав прикупљен приход ићи ће у добротоворне сврхе. Учешће на турниру је 200 динара, а пријављивање на телефон 0628155311.
''Срби за Србе'' већ 13 година помажу угожене вишедетне породице на Балкану. Имају десет огранака у свету, више стотина волонтера и 15.000 донатора.
Поверење су изградили часним и транспарентним пословањем, а средства се могу донирати или прикупити препознатљивим сезонским спортским активностима као што су ''Тројка из блока'', ''Пикадо из блока'', ''Караоке из блока'', ''Фудбал из блока''...
(Писац ових редова им такође указује поверење и препоручује због поштења).
''Срби за Србе'' су, између осталих, помогли у више наврата и наше суграђане Земунце.
Позивамо вас да се у недељу увече окупимо, дружимо и истовремено будемо и људи, сигурни да ће сваки динар који одвојимо стићи до оних којима је најпотребнији и олакшати живот неком детету.
Захваљујући власнику ''Библиотеке'' Милошу Ратковићу у пабу је на видљивом месту и кутија у коју се може приложити за децу без родитељског старања из Звечанске улице.
Видимо се у недељу!

Током турнира, за који се пријавио дупло већи број учесника од капацитета простора у којем се одржавао, прикупљено је неколико десетина хиљада динара.
Пехар победника освојила је Зорана Жиберт, запослена у пабу ''Библиотека'', а уручила га је волонтерка хуманитарне организације ''Срби за Србе'' Миљана Кљајић.

 

0 Коментари